13. des 2018

Hva ønsker du deg til jul?

Noen av dere har kanskje allerede ønskelisten klar, andre synes det er vanskeligere å handle julegaver til familie og venner. For hva skal du kjøpe til familiemedlemmer, som hvert år sier «jeg ønsker meg ingenting» eller til venninnen som har alt? Solbriller er den perfekte gaven til de som har alt. Mange opplever det kanskje som en sesongvare som kun handles om sommeren, men solen skinner også om vinteren.

 

Enten de har en sporty, feminin, klassisk eller retro stil – vi har solbrillen som passer.

Giorgio Armani er kjent for sitt klassiske design som varer, og denne solbrillen er intet unntak. Med strassperler i glasset gir det solbrillen et feminint uttrykk som passer julebordsesongen perfekt! Denne er like fin til sommerbryllup eller på vei til julebord, som til hverdags. 

Cateye er en trend som ikke forsvinner med det første. Denne modellen fra Oliver Peoples i nydelig pastellfarger er perfekt for sesongen og har en retro look.

Oakley er kjent for sine sportsbriller med høy kvalitet på glassene. Frogskins Light er et godt alternativ til deg som ønsker en sporty brille, uten at det ser ut som en ren sportsbrille.

Driver du med ski, løping, sykling eller vannsport – da har Oakley solbrillen til deg. Det krummede glasset gjør at du får mer ly for vinden og optimalt synsfelt, også på sidene.

Bottega Veneta er kjent for sitt stilfulle design med eksklusive detaljer. Disse gjenkjennelige detaljene som macro intrecciato, er også å finne i brillekolleksjonen. Bottega Veneta er perfekt til henne som ønsker en klassisk og tidløs solbrille. 

Clubmaster fra RayBan er en sikker vinner. Denne modellen kler de fleste ansikter og passer like godt i byen som på fjellet.

Til den som ønsker en litt annerledes solbrille, har Gucci et rikt utvalg av de mer iøynefallende modellene. Denne solbrillen er inspirert av de populære hårspennene, og med de rene linjene er solbrillen både klassisk og stilfull. 

Våre dyktige fagfolk står klar til å hjelpe deg med ønskelisten og gir gjerne tips til hva du kan gi i gave til jul.

Velkommen til en hyggelig julehandel hos Krogh Optikk!