26. nov 2019

Hva ønsker du deg til jul?

Noen av dere har kanskje allerede ønskelisten klar, andre synes det er vanskeligere å handle julegaver til familie og venner. For hva skal du kjøpe til familiemedlemmer, som hvert år sier «jeg ønsker meg ingenting» eller til venninnen som har alt? Solbriller er den perfekte gaven til de som har alt.  

 

Enten de har en sporty, feminin, klassisk eller retro stil – vi har solbrillen som passer.

Giorgio Armani er kjent for sitt klassiske design som varer, og har nå kommet med en tidløs solbrille med spennende designelementer. Logomania har lenge vært i motebildet og med Giorgio Armani-logo i glasset blir du festens midtpunkt! Denne er like fin til sommerbryllup eller på vei til julebord, som til hverdags. 

 

Cateye er en trend som ikke forsvinner med det første. Denne modellen fra Dior har et flott design hvor det feminine og myke, møter det typete og tøffe. Perfekt til den trendy venninnen som ønsker seg en klassisk, men iøynefallende solbrille.  

 

 

Oakley er kjent for sine sportsbriller med høy kvalitet på glassene. Frogskins Light er et godt alternativ til de som ønsker en sporty brille, uten at det ser ut som en ren sportsbrille.

Boss lager tidløse herrebilder i flott design, og denne er intet unntak. Kan dette være årets julegave til kjæresten? 

Bottega Veneta er kjent for sitt stilfulle design med eksklusive detaljer. Den siste kolleksjonen viser en utvikling i designet, hvor de gjenkjennelige designelementene får en oppfriskning. Bottega Veneta er perfekt til henne som ønsker en klassisk og tidløs solbrille. 

Ray-Ban har en uendelig katalog med kjente solbriller som er en super julegave til bror eller søster. En av de mest kjente solbrillemodellene er Clubmaster, som kommer i flere fargealternativer. Denne modellen kler de fleste ansikter og passer like godt i byen som på fjellet.

Til den som ønsker en litt annerledes solbrille, har Gucci et rikt utvalg av de mer iøynefallende modellene. Denne solbrillen er inspirert av Gucci Garden som med de runde glassene og stangfestet, gir et retro preg over designet.  

 

 

Vi kan ikke snakke om julegaveønsker uten å nevne solbrillene til Celine. Dette merket er kjent for solbriller som Audrey og Baby Audrey, men i den siste kolleksjonen har Hedi Slimane laget en fantastisk pilotsolbrille som må prøves. Denne finnes både som solbrille og innfatning. 

 

 

Våre dyktige fagfolk står klar til å hjelpe deg med ønskelisten og gir gjerne tips til hva du kan gi i gave til jul.

Velkommen til en hyggelig julehandel hos Krogh Optikk!