6. apr 2017

EyeCandy No. 9

Velkommen til jubileumsutgaven av EyeCandy!

I år feires det at vi i Krogh Optikk har vært 140 år i den optiske bransjen! 140 stolte år med kjærlighet til optikerfaget, sterke håndverkstradisjoner og blikk for design. Og du er selvfølgelig velkommen! Andreas Jensen Krogh startet det hele i 1877, og du kan lese mer om historien vår lenger bak i dette magasinet.Men vi skal ikke gjøre dette jubileet til en sentimental anledning for tilbakeblikk. Vårt fokus er alltid det samme; se fremover. Derfor har vi nå en gylden mulighet til å fokusere på kraften vår historie gir oss i vårt arbeid med å stadig bli bedre – ovenfor deg som kunde, mot våre leverandører og ikke minst internt i vår kjede. Alle våre engasjerte medarbeidere bidrar til at Krogh Optikk oppleves slik vi gjør – og for alle oss er det kjærlighet for faget øyehelse og de gode synsopplevelsene vi brenner for.

I denne utgaven av EyeCandy har vi valgt å presentere våre briller og solbriller med en herlig historisk vri; vi har tatt for oss flere tidsepoker som har hatt stor innflytelse på dagens mote- og designuttrykk. 

Bildene er tatt av de to dyktige fotografene Desiree Mattsson og Catharina Caprino. Desiree står bak moteserien og Catharina har skapt suverene univers i våre stillbilder. Begge leverer internasjonalt kunsthåndverk og krevende tålmodighetsarbeid fra aller øverst hylle! Våre artikkelforfattere denne gangen er Bodil Fuhr, Linda Lund Nilsson og Anja Stang.

Nyt artiklene, vi garanterer spennende og ikke minst lærerikt lesestoff.
God lesing, og godt jubileumsår!

 

Les magasinet her.