26. jun 2020

BARTON PERREIRA

BARTON PERREIRA er et independent luksus brillemerke, skapt av Bill Barton and Patty Perreira. Merket ble først lansert i 2007 og ble umiddelbart tatt imot av moteindustrien. I dag finner du BARTON PERREIRA hos de mest eksklusive butikker og optikere, og Krogh Optikk er en av de få.

 

“Our goal is to design the best eyewear for the individual who values quality, artistry and the extraordinary”.

BARTON PERREIRA er håndlaget i Japan, hvor de blant annet bruker 100% japansk acetat. Dette materiellet skiller seg ut med sin holdbarhet mot parfyme, sminke og andre produkter som kan tørke ut acetatet som ofte er brukt i brilleinnfatninger. Til forskjell fra andre brillemerker, er ikke BARTON PERREIRA masseprodusert, men hver brille går gjennom Perreira og er håndlaget av håndverkere i begrensede mengder. Dette gjør hver modell mer eksklusiv og spesiell for den heldige eieren av en innfatning eller solbrille fra BARTON PERREIRA.

Patty Perreira er designer og Co-founder og har lang erfaring innen design etter hennes 17 år hos Oliver Peoples. Hennes design har vært å se på ansiktene til en lang liste av kjendiser og moteverdens mest innflytelsesrike mennesker. Perreiras design og unike estetikk har hatt innflytelse på brillekolleksjoner fra Paul Smith, Mosley Tribes, Prada, Miu Miu, Jil Sander og Vera Wang. Med en slik portefølje var det ikke overraskende at hennes eget merke skulle bli en del av eliten innen brilledesign.

 

Bill Barton, Ceo og Co-Founder, har vært en sentral del av industriens utvikling over de siste 20 årene og har tidligere jobbet med Oliver Peoples.

Sammen har Patty Perreira og Bill Barton skapt et kvalitets brillemerke som holder fokus på materialvalg, designestetikk og innovasjon.