Nyt synet av vårens nyheter

Vårens nyheter har kommet til Krogh Optikk! Nyt synet med Tom Ford, Celine, Silhouette og Façonnable.

Nyt synet!

Å se på vakre ting gjør deg glad. Det er vitenskapelig bevist. Derfor bør du ta et øyeblikk, og nyte synet av høstens fineste brillenyheter fra Krogh Optikk.

Nyt synet med Celine

Sesongens nyheter fra Celine er i butikk, og kolleksjonen viser både til kjente modeller fra Celine samtidig som de ser fremover. Se utvalget, og nyt synet!

Nyt synet med Façonnable

Sesongens nyheter fra Façonnable har kommet til Krogh Optikk. Se utvalget, og nyt synet!

Nyt synet med Silhouette

Sesongens nyheter fra Silhouette har kommet! Merket som før var mest kjent for sine rammeløse innfatninger, som Titan Minimal Art, har nå flere modeller som skiller seg ut.

Nyt synet med Tom Ford!

Sesongens nyheter fra Tom Ford er stilrene og iøynefallende. Kolleksjonen viser tydelige tegn til at metallinnfatninger er tilbake i motebilder, med varme farger og metalliske materialer. Se utvalget, og nyt synet!

Darjas favoritter

Har du noensinne gått innom en optiker for en rask titt, og plutselig har du brukt over en time på å prøve ulike innfatninger? Minnet går i surr og du mister oversikten på antall briller du har prøvd, og hvilke som egentlig falt i smak. Jeg er den personen. Optikeren er som en godteributikk for meg – jeg har lyst til å smake på alt!