Nyt synet!

Å se på vakre ting gjør deg glad. Det er vitenskapelig bevist. Derfor bør du ta et øyeblikk, og nyte synet av høstens fineste brillenyheter fra Krogh Optikk.

Forhåpentligvis leser du dette, fordi du stoppet å scrolle et øyeblikk. Det begynner å bli velkjent at oppmerksomhetsevnen til mennesker har falt dramatisk de siste årene, på grunn av internett og sosiale medier. Derfor er en stor mottrend å stoppe opp, og senke tempoet. Det er bra, for det er sunt.

 

Nyt synet! Det gjør deg glad.

Vi søker stadig nye måter å slappe av på. Én ting som gjør mennesker avslappet og glade, er synet av vakre ting. Det er vitenskapelig bevist.

Professor Abraham Goldberg ved University of South Carolina Upstate analyserte lykkenivået til beboere i New York City, London, Paris, Toronto og Berlin i 2012.

Han oppdaget at «de syv store» parameterne på lykke; rikdom, familierelasjoner, karriere, vennskap, helse, frihet og personlige verdier, faktisk ikke hadde størst utslag på lykken til menneskene i byene i hverdagen.

Derimot fant han at det har enormt positiv effekt å bo i en estetisk vakker by. Flott arkitektur, frodige parker og idylliske brosteinsbelagte gater har stor innvirkning på hvor lykkelig man føler seg. Effekten er kanskje subtil, men likevel veldig sterk.

 

Vakre ting får deg til å slappe av.

Senere fant Goldberg ut at folk rapporterte størst lykke når de forholdt seg til skjønnhet; på teater, ballett, kunstutstilling og i romantiske situasjoner (med personer de åpenbart tiltrekkes av).

«Det ser ut til at mennesker liker skjønnhet fordi det vekker følelser som er relatert til lykke; ro, følelsen av en forbindelse med historien og det guddommelige, rikdom, refleksjon, verdsettelse og til og med håp». The Atlantic.

 

Nyt synet av høstens nyheter!

Det er altså all grunn til å nyte synet av høstens nyeste designbriller fra Krogh Optikk. Ikke bare hjelper brillene deg å se godt, slik at du virkelig kan nyte vakre omgivelser rundt deg.

I tillegg vil synet av det vakre designet gi deg en reell følelse av avslappende lykke. Sesongens brillemodeller har fantastisk design, vakre farger og eksklusiv, førsteklasses kvalitet. Nyt synet!

 

Trenger du briller? Bestill time til synsundersøkelse her!

 

Nyt synet av Tom Ford – og les mer om kolleksjonen her.

 

Nyt synet av Silhouette – og les mer om kolleksjonen her.

 

Nyt synet av Façonnableog les mer om kolleksjonen her.

 

Nyt synet av Celine – og les mer om kolleksjonen her.

 

Vil du se enda mer? Finn nærmeste butikk her – kom innom og nyt synet!

 

KILDE, via The Atlantic