Nyt synet med Tom Ford!

Sesongens nyheter fra Tom Ford er stilrene og iøynefallende. Kolleksjonen viser tydelige tegn til at metallinnfatninger er tilbake i motebilder, med varme farger og metalliske materialer. Se utvalget, og nyt synet!

Tom Ford 5590-B

Modellens retro design er gjenkjennelig og en klassisker som kler de fleste menn. Med metalliske detaljer på stengene og over nesebroen, gjør dette innfatningen lettere i utseende og gir eksklusive elemtenter til designet. Denne modellen er en del av Tom Fords private collection, som vil si at dette er innfatninger han selv bruker. 

 

Vil du se enda mer? Kom innom og nyt synet hos inn nærmeste Krogh Optikk!

 

Tom Ford 5613-B

Denne oversized metallrammen har fått et feminint preg ved hjelp av elementer kjent fra cateye-formen. Likevel er det en moderne og klassisk modell, som vil kle en kvinne som ønsker en iøynefallende, men likevel tidløs innfatning. 

 

Se flere nyheter fra Tom Ford hos din nærmeste Krogh Optikk. 

 

 

Tom Ford 5612-B

En markert ramme med metalldetaljer som åpner opp innfatningen. Ofte kan en acetat-innfatning oppleves "tyngre" på grunn av materiellet og farge, men ved bruk av metalldeltajer over nesebroen og stenger, vil dette bryte opp i fargen og designet. Uttrykket blir tøft og markert, men samtidig lett og enkelt for de aller fleste å bære da den avrundede formen skaper myke linjer. 

 

 

Tom Ford 5618-B

Transparente farger har lenge vært en del av motebildet innen eyewear, og Tom Ford er en av de som har beholdt denne effekten på noen av sine modeller. Den transparente effekten er med på å plukke opp din egen hudtone, som skaper en myk effekt. Denne modellen er også laget i klassisk cateye form, som gir en feminin effekt og løfter ansiktet. 

 

Besøk din nærmeste Krogh Optikk og se flere nyheter fra Tom Ford. 

 

Bestill time til synsundersøkelse her