kroghoptikk

Krogh Optikk

Nyt synet med Façonnable

Sesongens nyheter fra Façonnable har kommet til Krogh Optikk. Se utvalget, og nyt synet!

Historien om Façonnable startet på 50-tallet da Albert Goldberg åpnet en liten, fransk skredderbutikk, ¨Rue Paradis¨ i byen Nice i Frankrike. I 1961 ovetok Goldbergs sønn butikken, og ¨Rue Paradis¨ tok navnet ¨Façonnable¨. Gjennom 60 år har Façonnable-navnet blitt assosiert med talent og klassisk eleganse. 

 

Façonnable NV272

Façonnable er kjent for sitt rene og klassiske design til herrer, men samtidig er det mange av modellene som også kan brukes av kvinner. Som for eksempel denne modellen. Med høyt stangfestet, gir det den rundt formen et løft i ansiktet samtidig som det ikke blir for feminint. Den graderte fargen og matte overflatebehandlingen er også med på å mykne uttrykket. 

 

 

Façonnable NV258

Selv om vi har sett denne brilleformen før, gir blåtonene i front et mer moderne preg på designet. Det er mange som opplever denne fargen som mer vågal, men en blå farge på rammen er også med på å gjør uttrykket friskere enn eksempelvis brunt og sort. Denne lekne innfatningen er perfekt for deg som ønsker en klassisk innfatning som varer. 

 

Nysgjerrig på kolleksjonen til Façonnable? Se et lite utvalg av modellene her, eller besøk din nærmeste Krogh Optikk

Bestill time til synsundersøkelse her

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk