Nyt synet med Celine

Sesongens nyheter fra Celine er i butikk, og kolleksjonen viser både til kjente modeller fra Celine samtidig som de ser fremover. Se utvalget, og nyt synet!

Celine 50049I

Denne markerte innfatningen fra Celine er laget i acetat noe som gir en økt kvalitetsfølelse og vekt på rammen. Innfatningen er klassisk med bruk av retro elementer som skaper et typete og klassisk uttrykk. Da rammen i seg selv er markert, er likevel størrelsen på brillen nett og vil kle flere ansikter. 

 

Som eksempelvis her.

Celine 50049I

Denne modellen er perfekt både til kvinner og menn som ønsker en markert og tidløs innfatning. Med sitt design er det en perfekt brille til deg som ønsker å bli sett og se bra! 

 

Kom innom din nærmeste Krogh Optikk og se mer av utvalget fra Celine. 

Celine 50043I

Celine er kjent for sine oversized solbriller og lager også tøffe innfatninger i samme design. Denne modellen er ikke for de som ikke vil synes, da den har en kraftig ramme samtidig som den er stor i størrelsen. Likevel gir fargen og de avrundede kantene en myk effekt på desginet. 

 

 

Celine 40104I

Noen av de mest solgte solbrillene fra Celine er kjent som Baby Audrey og Audrey, men motehuset lager også flere gode solbrillemodeller som utmerker seg i sitt design. Denne solbrillen har i utgangspunktet et veldig rent design, men ved bruk av flere vinklinger og kanter har solbrillen et spennende uttrykk. Med markerte kanter og oversized design, gir det solbrillen en tøff look som er perfekt til deg som ønsker en tidløs solbrille med smarte detaljer. 

 

Nysgjerrig på kolleksjonen til Celine? Se et lite utvalg av modellene her, eller besøk din nærmeste Krogh Optikk

Bestill time til synsundersøkelse her