Slik håndterer Krogh Optikk Korona-viruset

Helsedirektoratet har nå vedtatt at vi kan åpne våre butikker for varesalg og avhenting av briller og linser. Vi oppdaterer nettsiden etter hvert som vi får mer informasjon.

Kliniske tjenester, som synsundersøkelser og øyehelseundersøkelser, kan for tiden ikke utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Korona-viruset. 

I flere av våre butikker (Oslo, Bergen og Vestfold) er våre smitteverntiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser. Vi er i dialog vedr. flere godkjennelser. Ta kontakt med oss per telefon ved behov for hjelp. 

Optikere er helsepersonell og har et ansvar for akutte synsendringer og nødvendig aktivitet. Vi tar ansvar for ditt syn og vil under nåværende situasjon henvise deg videre til rette instans, forteller optiker og fagsjef hos Krogh Optikk, Rita Aadne Ludviksen. 

Tirsdag 17. mars har vi igjen åpnet butikkene våre for utlevering av varer, kjøp av linser og linsevæsker etc. Vi jobber ellers med å finne løsninger, slik at du får de produktene du venter på eller har bestilt. 

Ta kontakt per telefon med din butikk dersom du har spørsmål. 

 

Til deg som bruker linser 

Vi er tilgjengelig i butikk og på nett dersom du ønsker å kjøpe kontaktlinser. Bestill gjerne dine kontaktlinser i vår nettbutikk og få dem tilsendt.  

 

Optiker og fagsjef hos Krogh Optikk, Rita Aadne Ludviksen.  

 

Les mer her om hygienetiltak i butikkene våre. 

Les mer her om varekjøp og utlevering av varer

 

Åpningstider  

Etter nytt direktiv fra Helsedirektoratet 16. mars, har vi åpnet butikkene. Se her for åpningstider, samt hvilke butikker som holder åpent eller er stengt. 

Ved behov vil oppdateringer skje fortløpende på våre nettsider. 

 

Takk for forståelsen, og for at du også er med i dugnaden for å hindre spredning av Korona-viruset. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til kundeservice@kroghoptikk.no

 

Hilsen oss i Krogh Optikk