Gucci har noe til alle og enhver

Sjefsdesigner hos Gucci, Alessandro Michele, har flere sesonger skapt fargeglade, inspirerende og trendy kolleksjoner. Mange vil kanskje oppleve kolleksjonen som noe annerledes, men det er dette som gjør at Gucci skiller seg ut.

I fjor startet trenden med hårspenner, noe Gucci hadde stor innflytelse på. Du husker kanskje de havana-fargede hårspennende med «Gucci» skrevet i strass? Dette er også hentet frem på deler av brillekolleksjonen og gir den ellers stilrene brillen noe ekstra.

En voksende trend er sporty solbriller. I følge streetstylen i dag er ikke sportsbriller noe man kun skal bruke på ski- eller sykkeltur. Motebildet florerer av influencere med sporty solbriller, stylet sammen med hverdagsantrekk. Dette gir en tøff kontrast til et ellers stilrent antrekk. Da de fleste tenker at Oakley sportsbrille hører til trening eller annen aktivitet, finnes det andre og mer trendy alternativer til den sporty looken.

Her har Gucci en favoritt. Med hvite stenger og den gjenkjennelige Gucci weben, oversized og typete ramme, er dette et perfekt alternativ til deg som ønsker å gå våren i møte med moteriktige, sporty briller. Gucci har laget en solbrille og innfatning som møter den sporty trenden på en vågal, men likevel klassisk måte. Dette er en solbrille som kler flere ansiktsformer og løfter et hvert antrekk til nye høyder.

Hver sesong blir nye trender presentert, og noen ganger kan det bli litt for mye av det gode. Selv om det er spennende å følge trendene og ha it-brillen, er gode, klassiske modeller en sikker vinner. Noe av det mest spennende med Gucci, er deres evne til å skape kolleksjoner som treffer flere stiler og personer. Det er absolutt mulig for alle å finne en sporty brille som passer dem, men skulle man ønske noe mer klassisk, har også Gucci dette. En av favorittene våre fra den nye kolleksjonen er Gucci Web Plaque. Web-fargene til Gucci er å finne på flere av brillene, men i denne kolleksjonen har de valgt å plassere designelementet ved stangfestet. Denne lille detaljen tar ikke oppmerksomheten fra solbrillen, noe som gjør at helheten blir stilren.

I kolleksjonen til Gucci finner du blant annet solbriller inspirert av "Det tredje øyet", 70tallet og solbriller i slangeskinn. Har du funnet din favoritt? 

Modell: GG0484S & GG0478S

Modell: GG0437SA & GG0395S

Modell: GG0472S & GG0435S

 

Se et lite utvalg av våre Guccis modeller her eller besøk din nærmeste Krogh Optikk.