FOREVER RELEVANT. Les mer om brillemote

*Vi jobber hver dag for alltid å bli bedre. Vi prøver mye og feiler også av og til, vi lykkes og kan mislykkes, lærer, dyrker det som fungerer og utfordrer oss selv til det gjør vondt. Vi strekker oss, gir aldri opp, tror at vi kan være best, men tar aldri noe for gitt. Krogh har jobbet for å stadig bli bedre siden 1877, og kommer til å jobbe for å bli det for alltid.

FOREVER RELEVANT

Hvordan får man noe til å vare for alltid? Med langsiktighet, tålmodighet, kjærlighet og dedikasjon. Vi har vært i den optiske bransjen siden 1877, og kommer alltid til å jobbe hardt for å bli enda bedre på mote. Hvordan?

Gucci har noe til alle og enhver

Sjefsdesigner hos Gucci, Alessandro Michele, har flere sesonger skapt fargeglade, inspirerende og trendy kolleksjoner. Mange vil kanskje oppleve kolleksjonen som noe annerledes, men det er dette som gjør at Gucci skiller seg ut.

Solbriller med styrke

Er du lei av å myse på solfylte dager? Husk at du kan få solbrilleglass med styrke i favorittsolbrillene dine. Nå får du også endelig originale Ray-Ban® glass med styrke.

Solskinnshistorier

Bli inspirert av litteraturens solskinnshistorier, og lag nye sommerminner med sesongens fineste solbriller! Finn trendfavorittene hos nærmeste Krogh Optikk, blant vårt unike utvalg fra de mest eksklusive motehusene.

Hva er et personlig brillekjøp?

Hva er viktig når du skal velge den helt riktige brillen? Svaret er ofte sammensatt, og ikke nødvendigvis enkelt. Derfor vil vi møte deg ansikt til ansikt for et personlig brillekjøp.