FOREVER PRESENT. Les mer om medlemsprogrammet Krogh+

Hvordan får man noe til å vare for alltid? Med langsiktighet, tålmodighet, kjærlighet og dedikasjon. Vi har vært i den optiske bransjen siden 1877, og kommer alltid til å jobbe hardt for å bli bedre på kundeservice, gjennom vårt medlemsprogram Krogh+. Hvordan?

 

Erfaringen til å velge ut de helt essensielle fordelene.

Over 140 års i bransjen har gitt oss en helt unik erfaring. Vi har eksperimentert og lært, prøvd og av og til feilet, og opparbeidet solid forståelse av hva kundene våre trenger og ønsker. Basert på det, har vi utviklet medlemsprogrammet Krogh+. Dette er et kundeprogram med syv eksklusive fordeler vi mener er helt essensielle.

 

Et personlig relasjon, for et personlig kjøp.

Vi i Krogh Optikk er opptatt av å tilby et personlig brillekjøp, der vi møter deg ansikt til ansikt og blir kjent. Vi er både en helseaktør, med våre grundige synsundersøkelser, og en personlig rådgiver innen brillemote, derfor mener vi det er avgjørende at vi kjenner deg godt. Les mer om hva vi legger i «Et personlig brillekjøp» her.

Med Krogh+ vil vi styrke relasjonen til kundene våre. Vi vil tilby enda bedre fordeler, og enda mer personlig kommunikasjon. Det skal være verdt det å være kunde hos oss!

Les mer eller meld deg inn i Krogh+ her

 

Syv essensielle fordeler.

 

 

Som medlem i Krogh+ får du rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder gjennom Resurs Bank, ved kjøp over 2 500,-. Det forenkler hverdagen, og gir rom for spontane investeringer når inspirasjonen plutselig skulle melde seg.

 

 

Som medlem i Krogh+ får du 10% rabatt på innfatning og glass i brille nummer to eller tre eller fler, inntil 12 måneder fra første brille er bestilt. Det samme gjelder for solbriller med og uten styrke. Tilbudet gjelder ikke ferdigbriller og serien Krogh Komplett.

Som medlem får du også 50% på den rimeligste, ved kjøp av to par komplette briller til barn opptil 14 år. Det samme gjelder solbriller med styrke. Ved kjøp inntil 12 måneder etter første brille, gjelder rabattordningen som for voksne.

 

 

Som medlem i Krogh+ har du fornøydhetsgaranti. Ved kjøp av nye briller, kan det ta tid å venne seg til glassene. Det er helt normalt. Skulle du likevel ikke venne deg til glassene innen seks måneder, finner vi en løsning, og nye glass innenfor samme pris, uten ekstra kostnad.

 

 

Ved å oppbevare brillen i etui, renholde med lunkent vann eller brillespray og tørke glassene med et mykt håndkle eller pusseklut, har du god forutsetning for at brillen holder seg godt. Slitasje kan likevel oppstå over tid. Da kan du som medlem i Krogh+ komme innom for justering, stramming av skruer, bytting av neseputer eller ettersyn av glassene, helt uten kostnad.

 

Bestill synsundersøkelse her. 

Meld deg inn i Krogh+ her. 

 

 

Som medlem i Krogh+ er du sikret om uhellet skulle være ute, og brillen blir ødelagt eller stjålet. I slike tilfeller lønner det seg også å være medlem av Krogh+. Hvis du tar med brillen eller politianmeldelsen dersom brillen er stjålet til nærmeste butikk, så reparerer- eller erstatter vi brillen mot en egenandel på 25%. Forutsatt at brillen er bestilt komplett med glass, erstattes samme glass/innfatning, innen et år etter bestilling, inntil en verdi av 5000,-. Tilbudet kan benyttes én gang. Tilbudet gjelder ikke salgsvarer, solbriller uten styrkeglass, ferdigbriller og serien Krogh Komplett.

 

 

Medlemmer i Krogh+ som bruker linser, får rabatt på hel- eller halvårsforbruk av endagslinser. Rabatten gjelder inntil seks måneder etter siste synsundersøkelse. Dette er svært gunstig for faste linsebrukere. Linsene kan dessuten betales med Krogh-kortet, så kostnaden fordeles rente- og gebyrfritt over 12 måneder. Dette gjelder kjøp over kr. 2500,-.


Linsekunder får også 10% rabatt på komplett brille eller solbriller med og uten styrke – og 10% rabatt på linsevæske. Denne rabatten gjelder inntil 12 måneder fra siste synsundersøkelse og linsekjøp. Rabatten gjelder ikke ferdigbriller og serien Krogh Komplett, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Studenter får også fordeler hos Krogh Optikk, gjennom medlemskap i Studentkortet.no.

 

 

Som medlem i Krogh+ får du eksklusive tilbud med jevne mellomrom. Dette er reelt gode tilbud på produkter til høy kvalitet, som vil oppleves som en verdifull fordel.


Som medlem mottar du også eksklusiv informasjon om gode tilbud som salg, ekstratilbud og aktiviteter, før alle andre. Det er viktig for oss at dette er god og relevant informasjon, som oppleves nyttig og berikende, og aldri overflødig og påtrengende. Vi ønsker å ha en kvalitetsbevisst og meningsfylt kommunikasjon med kundene våre.

 

Vi er alltid her for deg.

Krogh+ skal være et ekstra tilbud for ekstra gode kunder, der du opplever å alltid bli tatt godt vare på. Krogh har jobbet med kjærlighet for øyet siden 1877, og vi har mål om å alltid tilby det beste til kundene våre.

 

Aldersgrensen for medlemskap i Krogh+ er 18 år. 

 

Bestill synsundersøkelse her. 

Meld deg inn i Krogh+ her.