FOREVER DEDICATED. Les mer om kundeservice

*Vi jobber hver dag for alltid å bli bedre. Vi prøver mye og feiler også av og til, vi lykkes og kan mislykkes, lærer, dyrker det som fungerer og utfordrer oss selv til det gjør vondt. Vi strekker oss, gir aldri opp, tror at vi kan være best, men tar aldri noe for gitt. Krogh har jobbet for å stadig bli bedre siden 1877, og kommer til å jobbe for å bli det for alltid.

FOREVER DEDICATED. Les mer om kundeservice

Hvordan får man noe til å vare for alltid? Med langsiktighet, tålmodighet, kjærlighet og dedikasjon. Vi har vært i den optiske bransjen siden 1877, og kommer alltid til å jobbe hardt for å bli bedre på kundeservice. Hvordan?

Hva er et personlig brillekjøp?

Hva er viktig når du skal velge den helt riktige brillen? Svaret er ofte sammensatt, og ikke nødvendigvis enkelt. Derfor vil vi møte deg ansikt til ansikt for et personlig brillekjøp.

Vedlikehold av briller og solbriller

Med jevnlig renhold av brillene dine vil de holde seg lenger og gi deg bedre synsopplevelser.

Essilor – ledende på kvalitetsbrilleglass

Visste du at synet utgjør rundt 80 % av sanseinntrykkene dine? Ikke rart at vi i Krogh Optikk synes at øynene dine fortjener det beste.

Fint å vite om brilleglass

I dag er omtrent 98 prosent av alle solgte brilleglass laget av plast. Dette skyldes at de er vesentlig lettere og nesten uknuselige.