kroghoptikk

Krogh Optikk

Ser du godt nok i mørket?

Føler du at du ser dårligere når du kjører bil i mørket? Eller plages du ofte av hodepine og røde øyne? Da er det på tide å sjekke synet.

De aller fleste som kommer til øyeundersøkelse første gang, har en mistanke om at de trenger synshjelp. De opplever at de ser dårligere enn før.

 

Typisk er at man ser dårligere når man kjører bil, spesielt i mørket, at man får problemer med å lese liten skrift eller at man ser ting senere enn andre.

 

Å sammenlikne synet sitt med de rundt seg, er en fin måte å “selvteste” synet på. Synet endrer seg hele livet. At du tidligere har hatt et perfekt syn er ingen garanti for at du ikke trenger litt hjelp nå. Ikke minst hvis du er over 40 år.

 

Hodepinen kan skyldes synet

Mange opplever at de ser godt nok i det daglige, og kobler derfor ikke plagene de har med at de kan ha behov for synshjelp. De synes selv at de ser godt, mens øyet og musklene likevel jobber unødvendig mye.

 

Et typisk eksempel er de som går til legen med stadig hodepine. Ofte er det et udekket behov for synshjelp som er årsaken til hodepinen.

 

Bestill time til synsundersøkelse her

 

Test synet ditt:

 

  1. Ser du dårligere når du kjører bil i mørket?
  2. Har du ofte hodepine?
  3. Opplever du at du ser ting senere enn andre?
  4. Har du ofte røde og slitne øyne?
  5. Er det vanskeligere å lese liten skrift nå enn tidligere?

 

Svarer du ja på ett eller flere av punktene ovenfor, anbefaler vi deg å undersøke synet ditt.

 

Sjekk synet annet hvert år

Selv om du tidligere har hatt “falkeblikk” vil synet ditt gradvis endre seg. Ved 40-års alderen blir øyets evne til å fokusere på nært hold dårligere, noe som skyldes en endring i selve øyelinsen. Dette kalles alderslangsyn og er enkelt å korrigere.

 

Les mer om alderslangsyn

  

Feil styrke?

Opplever du å ha trette og røde øyne selv om du bruker briller eller linser, er det på høy tid med en ny grundig synsundersøkelse. Årsaken kan være feil styrke, at du bruker brillene for sjelden – eller at du bør prøve andre typer linser.

 

Vårt nye fordelsprogram Krogh+ gir deg unike fordeler som rabatter, brillegaranti og gode tilbud før alle andre. Les mer her.

 

Bestill time til synsundersøkelse her

 

Bestill linser i vår nettbutikk her

 

Finn din nærmeste Krogh Optikk her

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk


Trenger du briller på jobb?

Arbeid ved dataskjerm stiller store krav til synet.

Ser barnet ditt godt nok?

Så mange som hvert femte barn som begynner på skolen denne høsten har behov for å sjekke synet.

Bestill time til synsundersøkelse