kroghoptikk

Krogh Optikk

Hvem vil du være i 2019?

Nytt år, nye horisonter. Se inn i fremtiden gjennom nye briller, som setter standarden for hvem du vil være. Akkurat nå har vi 30-50% rabatt på alle våre innfatninger* – mange av dem fra de aller største motehusene.

Et nytt år vekker gjerne refleksjoner. Ofte rundt hvem man er, og hvem man ønsker å være. Dersom man ønsker forandring, øker bevisstheten når et nytt år begynner. Hva ønsker du deg av året, og hvem vil du være i 2019?

 

Brillene dine sender sterke signaler

Man kan ikke påstå at nye briller forandrer deg. Men brillene du velger, sender likevel sterke signaler om hvem du er. Brillene uttrykker hva du liker og hvordan du ønsker å fremstå, og slik kan de være med på å beskrive noe av personligheten din.

 

30-50% på innfatninger fra de største motehusene

Krogh Optikk har 30-50% rabatt på alle innfatninger mellom 2. og 31. januar, hvis du bestiller komplett brille*.

Du kan velge blant alle våre kvalitetsmodeller, og skape en ny identitet hvis du vil. Eller finne en oppdatert variant av en type du vet er den rette for deg. Hva velger du i 2019? Se vårt utvalg av modellene på tilbud, og la deg inspirere!

 

Klassisk innfatning: signaliserer seriøsitet

Klassiske briller sies å vekke tillit, og signalisere et sterkt intellekt. Modellene er ofte enkle, i tradisjonell fasong med ovale eller runde glass. Innfatningen har gjerne konservative farger som gull, sølv, sort, brunt eller oliven.

 

 

Fargerik innfatning: signaliserer kreativitet

Fargerike briller er iøynefallende, og sies å signalisere kreativitet. Modellene er ofte kraftige, gjerne i geometriske former med kanter eller cateye. Innfatningene har ofte klare og sterke farger som rødt, grønt eller blått.

 

 

Retroinnfatning: signaliserer trendbevissthet

Retrobriller i ulike varianter signaliserer ofte trendbevissthet. Modellene er stilrene, men markante med tydelig personlighet, som pilotbrilller eller vintageinspirerte modeller. Innfatningen har ofte jordfarger eller gull og sølv.

 

Kom innom butikken og se utvalget på tilbud

Et brillekjøp er svært personlig. Brillene du velger skal ikke bare signalisere hvem du ønsker å være, men også passe ansiktsformen og øyefargen din.

Derfor vil vi møte deg ansikt til ansikt, og hjelpe til å finne den rette modellen, som passer deg og ikke minst ditt bruksområde. Mulighetene er ekstra gode under januarsalget. Kom innom, se det store utvalget av fantastiske kvalitetsinnfatninger og merkevarer til 30-50% – og opplev forskjellen!


*Tilbudet gjelder innfatninger ved bestilling av komplett brille, og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud, gjelder ikke Chanel eller allerede bestilte varer.

 

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk