kroghoptikk

Krogh Optikk

Har du riktig fokus nå i studietiden?

Studietiden er i gang! Hold fokus på det som er viktig, ved å forenkle hverdagen for deg selv. Sørg for å alltid ha nok kontaktlinser – meld deg inn i Krogh+ og få rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder.

Du er vant til å ligge på stranden – og så er det høst. Mens noen vil at ferien skal vare evig, ser andre frem til dagligliv igjen. Uansett kan overgangen fra hvilepuls til studiestart oppleves litt brå, men ved å tilrettelegge hverdagen best mulig for deg selv, kan du gjøre det så enkelt og behagelig som mulig.

Godt syn er avgjørende i studietiden

Øynene blir belastet når du studerer. Mange lange timer med forelesning, foran skjerm eller med bøker og notater på lesesalen, vil naturlig nok kunne gjøre øynene dine slitne. Det kan gi symptomer som lett hodepine, svie, tretthet eller konsentrasjonsvansker. Dette er naturlig, uansett hvordan synet ditt er. Dersom du har normalt syn, kan du hjelpe øynene dine med små, enkle tiltak som:

– Nok pauser, der du løfter blikket fra det du ser på, til et punkt langt borte. Det gir øynene variasjon.
Sørg for å ha riktig belysning, som verken er blendende eller dunkelt.

Dersom du opplever plager i forbindelse med synet ditt i studietiden, kan det derimot hende du trenger briller eller linser, og vi anbefaler deg å
bestille time til synsundersøkelse her så snart som mulig.

Hold fokus på læring – sørg for å alltid ha nok kontaktlinser

Studietiden er viktig, og det gjelder å holde fokus på det som er essensielt – læring. Hvis du kjøper linser for ett år av gangen, avlaster du deg selv. Du slipper å huske på kontaktlinser, og kan frigjøre hjernekapasitet til å lære. Det beste av alt, er at vi også tilbyr deg å fordele kostnadene på et helt år, uten ekstra gebyrer!

Vil du ha 10% studentrabatt på endagslinser, og andre gode fordeler?

Vårt nye fordelsprogram Krogh+ gir deg unike fordeler som rabatter, brillegaranti og gode tilbud før alle andre. Ikke minst gir vi medlemmene våre 10% studentrabatt på helårsforbruk av endagslinser. Sørg for at du alltid har nok kontaktlinser, så du kan holde riktig fokus gjennom hele studieåret!

Du kan også få rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder på linsene dine gjennom Resurs Bank. Kostnaden for linsene fordeles over et år, og du får med deg alle linsene med en gang. Kom innom en av butikkene våre, så hjelper vi deg med å sette opp ordningen.

Les mer om alle fordelene og meld deg inn her: http://kroghoptikk.no/Om-oss/Kundefordeler/

Du kan også melde deg inn ved å sende KROGH til 2240.

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk