kroghoptikk

Krogh Optikk

Følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser

Har du opplevd hvordan det er å ha på seg ACUVUE® OASYS 1-Day?

Følelsen av komfort

Hvordan er det å ha på seg kontaktlinser som virkelig kjennes bra? For å vise det, har vi hentet inspirasjon fra sesongens største motevisninger. På Spring/Summer-visningene i Paris 2018 hadde flere av catwalkmodellene delikate masker i fine materialer. Maskene var et spennende blikkfang som omsluttet øynene, og dette ble inspirasjon til å vise den myke, behagelige følelsen du får med endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day.

 

Kontaktlinser skal helst føles bra - hele dagen

Er du linsebruker? Da vet du hvor viktig det er at kontaktlinsene føles bra. Linser skal helst ikke merkes i det hele tatt, og endagslinsene ACVUVUE® OASYS 1-Day fra Johnson & Johnson har en unik teknologi som bidrar til akkurat dette. Linsene har et tåreinspirert design, og tilbyr god synskvalitet og komfort selv mot slutten av dagen, når du vanligvis ofte kan bli sliten i øynene.

Linsene hjelper også til med å beskytte øynene mot UV-stråler*, og de er svært enkle å sette inn og ta ut.

For deg med skjeve hornhinner tilbyr Eyelid Stabilisation Design en stabil plassering på øyet, slik at du kan oppleve godt syn uansett hvor aktiv livsstil du har. ACUVUE® OASYS 1-Day gir deg en helt ny linseopplevelse: den tar deg og øynene dine inn i komfortsonen, og der får du mulighet til å bli hele dagen.

Silkemasker av Michael Olestad

For å gi liv til ideen med å vise komfort og mykhet, har vi fått hjelp av designer og stylist Michael Olestad. Michael omtales som en av norsk motebransjes beste designere, og kolleksjonene hans kjennetegnes av håndlagde detaljer og intrikate draperinger. Det var et godt utgangspunkt for å skape maskene.

– Jeg bestemte meg for å lage maskene i habotai silke, som ble dynket i epoxy (tokomponent lim), og drapert til den tørket, forteller Michael.

Begge maskene har et lett og flytende uttrykk, som viser følelsen av mykhet og komfort. Den ene har kjølige aquatoner og illuderer fukt, den andre en gyllen fargeskala som minner om UV og sol.

Portretter av toppmodell Sunniva Våtevik

Norske Sunniva Våtevik har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede modeller. Hun har gått visninger for mange av de aller største internasjonale motehusene, og brukes hyppig av toppfotografene i prestisjetunge motemagasiner. Hun jobber mest utenlands, og bildene for Krogh Optikk og ACUVUE® OASYS 1-Day er hennes første prosjekt i Norge på en stund.

Kampanjen består av sterke portretter med direkte blikkontakt, som løftes til et nytt nivå av Sunnivas markante trekk og tydelige tilstedeværelse. Bildene er tatt av fotograf Martin Rustad Johansen.

 

Har du opplevd følelsen av virkelig myke og komfortable kontaktlinser?
 
Hvis ikke, bør du prøve endagslinsene ACUVUE® OASYS
 1-Day. Virkelig behagelige kontaktlinser gjør hverdagen din som linsebruker bedre enn noen gang, på grunn av både komfort og synskvalitet. I tillegg er linsene enkle både å sette inn og ta ut. Prøv komfortlinsen og opplev forskjellen! Bestill ACUVUE® OASYS 1-Day her.

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk