kroghoptikk

Krogh Optikk

Bedre hverdag med multifokale linser

Av og på med brillene hele tiden – kjenner du deg igjen? Multifokale linser var løsningen da Vibeke ble alderslangsynt.

– Multifokale linser har gjort hverdagen min bedre, og meg mye mer fornøyd. Jeg slipper å bruke briller og linser om hverandre, og ser klart på alle avstander igjen, forteller Vibeke. Hun begynte med briller i 20-årsalderen på grunn av nærsynthet. I begynnelsen trengte hun bare brillene når hun kjørte bil eller var på kino. De siste ti årene har hun imidlertid vekslet mellom å bruke linser og briller – men i dag bruker hun mest linser.

Les: Viktig å vite for deg som bruker linser

 

 

Ble alderslangsynt

Tidligere var det bare avstandssynet som måtte korrigeres. Det forandret seg da hun passerte førti og ble alderslangsynt.

– Plutselig trengte jeg lesebriller for å lese godt på nært hold, selv om jeg hadde på linser, forteller Vibeke. Det ble mest slitsomt på jobben, siden hun hele tiden skifter mellom å se på dataskjermen, på papirer og på folk som kommer inn på kontoret. 

 

 

Godt å kunne se på alle avstander

Hun nevnte dette på sin årlige øyeundersøkelse hos Krogh Optikk, og dermed ble hun anbefalt å prøve multifokale linser. Linsene kan sammenliknes med progressive briller, og gjør det mulig å se klart på alle avstander.

– Jeg var jo en godt vant linsebruker, så for meg ble dette et enkelt valg, sier Vibeke. – Det var ubeskrivelig deilig å kunne se godt på alle avstander igjen, uten å måtte tenke på brillene.

 

Les: Se klart på alle avstander med multifokale linser

 

Komfort og solbriller

I dag er det så gode linser på markedet at komfort er en selvfølge.

– Jeg har ingen plager med tørre øyne, og kjenner knapt at jeg har linsene på.

 

Vibeke bytter litt på å bruke briller og linser i hverdagen. – Jeg legger inn noen «brilledager» og lar øynene få litt pause, sier Vibeke. – Men de dagene det er sol er det mest praktisk å bruke linsene, for da kan jeg ha på solbriller. Er det sol blir det linser, og da jeg vet jeg at det blir en bra dag!

 

Bestill time til synsundersøkelse her

Finn din nærmeste Krogh Optikk her

 

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk


Godt syn ga meg selvtillit

– Dårlig syn gjorde meg usikker på jobben, forteller skuespiller Dennis Storhøi. Linsene har lenge vært hans beste allierte på scenen.

•••

Ser du godt på alle avstander?

Passert 40? Problemer med liten skrift? Prøv den multifokale linsen Biotrue® ONEday for Presbyopia fra Bausch & Lomb.

•••

Bestill time til synsundersøkelse

•••