kroghoptikk

Krogh Optikk

Laserbehandling

Topp moderne teknologi og dyktige kirurger gjør det mulig å få et klart syn, nesten uansett utgangspunkt.

Er du over 18 år med stabil brillestyrke de siste to årene, kan du mest sannsynlig ta en øyeoperasjon. Med Laser kan ABC Synskirurgi effektivt korrigere synsfeil fra -8 til +4. Det finnes også andre metoder som gjør at de kan korrigere styrker utover dette. Er du over 50 år og sliter med å se klart på nært hold, kan bl.a. skifte av selve øyelinsen hjelpe. Det finnes noen få tilfeller der øyekirurgi ikke kan utføres, eller der det oppstår grunner til at en operasjon må utsettes. Dette avklares etter en forundersøkelse.

Visste du at ca. 80 % av alle sanseinntrykkene våre går gjennom øynene? Beslutningen om å få utført kirurgi på øynene, er derfor en viktig beslutning. Dette er noe du bare skal gjøre én gang i livet. ANB Synskirurgi bryr seg om hver enkelt som kommer i kontakt med dem, og bruker å si "at vi er store nok til å levere et utmerket resultat, men små nok til å bry oss. Alle som kommer til oss skal føle seg godt ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen."

Les mer om ABC Synskirurgi her

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk