kroghoptikk

Krogh Optikk

Progressive briller med skreddersøm

Med måleinstrumentet Visioffice kan vi gi deg presis, individuell tilpasning av hvert enkelt brilleglass.

Visioffice er et presisjonsinstrument som sammen med programvaren Eyecode registrerer mange små, men svært viktige detaljer om øynene dine. Vi i Krogh Optikk anser denne nye teknologien som så viktig og banebrytende å ta i bruk, at du finner den i alle våre forretninger.

 

Individuell optimalisering

Ved å måle avstanden mellom øynene helt nøyaktig, samt beregne hvert enkelt øyes rotasjon og bevegelser, kan vi optimalisere dine progressive brilleglass. Hvert glass vil slipes slik at det tar hensyn til akkurat dine øyebevegelser.

 

Hvordan bruker du øynene?

Det er mange individuelle variasjoner når det gjelder hvordan vi bruker øynene våre. Noen beveger for eksempel nesten bare på hodet når de skal følge en bevegelse til siden, andre holder hodet nærmest stille og beveger bare på øynene. Den måten du beveger og bruker øynene dine på, er avgjørende for hvordan glassene dine bør slipes.

 

Bestill time til synsundersøkelse her

Å knekke ”øyekoden”

Ved hjelp av en ny teknologi som kalles Eyecode kan våre optikere ved hjelp av Visioffice ta 3D-målinger av øyet og avdekke det viktigste parametret for optimale brilleglass: øyets optiske rotasjonssenter.

Grundige analyser viser at dette kan variere med opptil 30 % fra person til person, noe som har har vakt oppsikt. Både med hensyn til hvor unikt hvert enkelt øye er, men også i hvor stor grad optimalt syn med brilleglass faktisk krever individuell tilpasning.

Når hvert øye er unikt, må også hvert brilleglass være det.

 

Bestill time til synsundersøkelse her

Finn din nærmeste Krogh Optikk her

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk


Vedlikehold

Vedlikehold er viktig hvis du vil bevare brillen eller solbrillen din lenge.

Solbriller med styrke

Er du lei av å myse på solfylte dager? Husk at du kan få solbrilleglass med styrke i favorittsolbrillene dine. Nå får du også endelig originale Ray-Ban® glass med styrke.

Dette skjer under synsundersøkelsen

Alt du lurer på om vår grundige synsundersøkelse.