kroghoptikk

Krogh Optikk

Opplev utsikten – opplev Oslo

Sommeren skal nytes i Norge og hvilken by byr ikke på mer kultur, historie og inspirasjon enn hovedstaden Oslo? Her er et lite utvalg av turer, kulturopplevelse og byvandringer som vi anbefaler til sommerens aktiviteter. For flere tips besøk VisitOslo.

Bilder hentet fra VisitOslo

Tvers gjennom Oslo, fra Maridalsvannet til Oslofjorden, renner Akerselva – et verneverdig kulturområde som er en fantastisk gåtur gjennom Oslo. Den åtte kilometerlange elven rommer bade- og fiskeplasser, skogsområder og historiske bygg. Blant annet den spektakulære fossen ved Hønse-Lovisas hus, Bjølsen Valsemølle, Lilleborg Fabriker og Nedre Foss.

 

 

På Y-blokka i Regjeringskvartalet finner du kunstverket Fiskerne, laget av den norske kunstneren Carl Nesjar etter tegning av Pablo Picasso. Y-blokka er mye omdiskutert i mediene og politisk, og skal nå rives. Ta turen innom og se det kjente kunstverket i sommeren før det forsvinner.

 

 

Nord for Oslo sentrum ligger Grefsenkollen. Ønsker du en hyggelig søndagstur er dette et godt alternativ hvor du får utsikt over Oslo, fjorden, Holmenkollen og Marka. Det er også mulig å gå videre inn i den vakre naturen eller finne områder for telttur. For en mat- eller kaffepause kan du besøke Grefsenkollen Restaurant som har uteservering på terrassen.

 

Oakley har et stort utvalg sportsbriller som passer til en hver sportsaktivitet. Se et utvalg her eller besøk våre butikker. 

 

 

Oakley 9188

Oakley 9454

 

 

Oakley 9440

 

 

Dette er et av favorittstedene i Oslo til undertegnede. Godt gjemt i Brugata, blant lyslenker, vimpler, hengekøyer og avslappende stemning, finner du Prindsen Hage. Her serveres det god mat fra foodtrucks, drikke og spilles musikk som gir den gode festivalstemningen. Dette er en magisk hage midt i Oslo sentrum du ikke vil gå glipp av! 

På byvandring er det alltid lurt å pakke med seg solbriller, som beskytter øynene for UV-stråler. Se et utvalg her eller besøk oss for tips om sommerens nye trender. 

 

Gucci GG0641S

 Gucci GG0649SK

 

Celine CL4003IN - Baby Audrey

 

 

Et annerledes museum som ligger på Majorstuen – nemlig Sporveismuseet. Her vises historien og utviklingen av kollektivtransporten i Oslo, i Blåtrikkens gamle vognhall nr. 5 fra 1913. Vognparken representerer epokene av Oslos kollektivtransporthistorie og har ca. 25 sporvogner og ti busser utstilt. Her kan du ta med hele familien for å lære mer om noe som er en stor del av alles hverdag. 

 

 

I Oslo finnes det utallige vintagebutikker, da særlig på Grünerløkka som eksempelvis Fretex eller Ekko. Da dette er et kjent område for vintagebutikker, ønsker vi her å fremme en vintagedesign-butikk utenom det vanlige. Nederst i Pilestredet finner du Fuglen. Dette er en kaffebar med nydelig kaffe, cocktailbar på kvelden, og i hele åpningstiden – butikk. Her er nemlig at du ser til salgs. Mens du nyter en god kopp kaffe kan du kjøpe stoler, bord, lamper, servise og pyntegjenstander av skandinavisk design fra 50- og 60-tallet. 

 

Er du sulten anbefales Mathallen på Grünerløkka. Her finner du flere restauranter, matboder og utesteder. VI kan blant annet anbefale Hitchhiker eller Vulkanfisk med et fantastisk utvalg av havets skatter. Besøk også Gutta på Haugen med et stort sortiment oster eller Annis Pølsemakeri med egenproduserte varer fra deres eget pølsemakeri på Ringebu i Gudbrandsdalen. For en god kopp kaffe kan du besøke Liebling eller Tim Wendelboe.

 

 

Med ønsker om en fantastisk sommer i hovedstaden! 

Hilsen Mona

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk