kroghoptikk

Krogh Optikk

Opplev høstens utsikt i Oslo

I år har flere av oss fått øynene opp for sommer i Norge, og opplevd små og store byer i landet. Nå er høsten her og den vakre, fargerike årstiden oppleves best på byvandring.

Foto: @nina1908 // Nina Grieg Elind

Vi har latt oss inspirere av Instagramkontoen til @Nina1908, vår egen regnskapssjef, og hennes bilder fra Oslo.

 

Du er kanskje ny student i byen eller kanskje du har bodd i Oslo i flere tiår. Byen er alltid i endring og vi anbefaler å bruke høsten på å flanere rundt i den lille storbyen. Pakk med deg solbrillene og ta på riktig korrigerte linser, slik at du får med deg alle detaljene rundt deg.  

Se et utvalg av våre solbriller her eller bestill linser i vår nettbutikk.

 

She Lies utenfor Den Norske Opera og Ballett

 

 

Hva med et bad i sjøen også nå i høst? SALT - Art & Music byr på hyggelig servering, inspirerende omgivelser og ikke minst badstue.

 

 

Ved Barcode i Oslo ligger Bjørvika, og her har det skjedd mye de siste månedene. Det nye Deichmanske har åpnet og Munchmuseet nærmer seg åpningstid. Her anbefaler vi alle å avlegge et besøk, både for å se utstillinger, men ikke minst for å se byggenes fantastiske arkitektur.

 

 

Foruten de mange spennende bygningene, byr Oslo også på flere naturområder. Langs Akerelven er det flere flotte områder som er verdt et besøk, og ikke minst Marka utenfor byens kjerne.

 

 

Se under for flere av Ninas fantastiske bilder av Oslo og dra på byvandring i høst.

 

Oslo Rådhus

 

Ved Nordstrand

 

Det finnes mange turmuligheter i Oslo

 

 

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk