Forager – fra den nye Latitude kolleksjonen til Oakley

Les landslagspadler Jo Sondre Solhaugs anmeldelse av Oakley Forager.

I Latitude-kolleksjonen har Oakley laget livsstilsbriller for daglig bruk, men med de viktigste sportsfunksjonene så er de også gode til trening og konkurranser. Med de samme materialene som i en vanlig sportsbrille, O-Matter og Unobtanium, sitter brillen godt selv når du svetter. 

Forager komme med et spenstig retro-design med double bridge og runde glass som også er tidsriktig.  Jeg har nå testet ut Forarger-brillene til trening og i en aktiv hverdag. Jeg er meget fornøyd med vekten og hvor godt de sitter på hodet også under trening. Jeg har brukt brillen til blant annet løping, padling og i roligere settinger. Det er en brille som skiller seg ut fra mye annet med sitt allsidige bruk. Passer like godt på fjellet, på vannet - som å cruise rundt i byen.

 

 

Bildene er tatt fra treningssamlingen i Portugal hvor jeg befant meg med resten av landslaget. Landslagssamlingen var i Viseu i Portugal der vi forberedte oss mot sesongstart. Nå om våren søker vi til varmere strøk for å padle og for å få best mulig kvalitet på treningen.

 

I Forarger-modellen er det også mulig å få Oakleys Prizm-glass med styrke, noe som gjør denne brillen til en unik all-bruksbrille både til sport og fritid.