kroghoptikk

Krogh Optikk

Essilor – ledende på kvalitetsbrilleglass

Visste du at synet utgjør rundt 80 % av sanseinntrykkene dine? Ikke rart at vi i Krogh Optikk synes at øynene dine fortjener det beste.

Vi er glade for å kunne tilby og tilpasse kvalitetsglass fra Essilor. Essilor er verdens største produsent av brilleglass og ledende innen utvikling, produksjon og tilpasning av optiske brilleglass.

 

Først på progressive glass

Essilor sto faktisk bak utviklingen av det aller første progressive brilleglasset i 1959 og har siden ligget helt i tet innen forskning, utvikling og produksjon av brilleglass. De fleste av våre progressive brilleglass er da også utviklet av Essilor.

Vi i Krogh Optikk er stolte over å til enhver tid tilby kundene våre Essilors nyeste teknologi, og legge til rette for at tilvenningen til progressive glass blir så behagelig som mulig.

 

+40 og sliter med nærsynet? Da har du mest sannsynlig blitt alderslangsynt 

 

Visste du at:

  • Essilor har over 55.000 medarbeidere og glassene selges i over hundre land hos 400.000 optikere.
  • Essilor ligger på 5. plass i Europa på Forbes liste over verdens mest innovative bedrifter. De ligger med andre ord foran selskaper som Google og Apple.
  • Essilor tar et etisk ansvar gjennom sitt arbeid i «The Vision Foundation», en stiftelse som jobber for å gi mennesker i U-land bedre syn.
  • Essilor investerer 4-5 % av sin totale omsetning i forskning og utvikling og jobber kontinuerlig for å oppnå selskapets visjon om å gi verdens befolkning bedre syn.


 

Den viktige overflatebehandlingen

Både kvaliteten på brilleglassene og overflatebehandlingen har mye å si for hvor gode synsopplevelser du får. I Krogh Optikk bruker vi overflatebehandlingen Crizal, verdens mest solgte overflatebehandling.

  • Crizal beskytter mot skadelige UV-stråler, også fra glassets bakside.
  • Crizal gjør glassene lettere å rengjøre samt at de blir mer vann- og støvavvisende.
  • Crizal gjør glassene mer motstandsdyktige mot riper.
  • Crizal gir har antirefleksbehandling som fjerner sjenerende reflekser.

 

Slik tar du best vare på brillene dine

 

Ta vare på synet

Livet består av små og store øyeblikk. Et godt syn og gode synsopplevelser gjør at du får mest mulig ut av dem. Med brilleglass fra Essilor kan du være trygg på at øynene dine får det de fortjener – nemlig det beste.

 

Bestill time til synsundersøkelse her

Finn din nærmeste Krogh Optikk her

 

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk