Solbriller, glass og vedlikehold

Opplev høstens utsikt i Oslo

I år har flere av oss fått øynene opp for sommer i Norge, og opplevd små og store byer i landet. Nå er høsten her og den vakre, fargerike årstiden oppleves best på byvandring.

Opplev utsikten – opplev Flørli

I år planlegger vi ferien i Norge. Selv om mange kanskje hadde sett for seg tur til storbyer som Barcelona, London eller Paris, er ikke Norges utallige feriesteder et dårlig alternativ. I denne artikkelen finner du våre ferie- og opplevelsestips i Rogaland, nærmere bestemt Flørli.

Opplev utsikten - opplev Oslo

Sommeren skal nytes i Norge og hvilken by byr ikke på mer kultur, historie og inspirasjon enn hovedstaden Oslo? Her er et lite utvalg av turer, kulturopplevelse og byvandringer som vi anbefaler til sommerens aktiviteter. For flere tips besøk VisitOslo.

Opplev utsikten – på Vestlandet!

Sommeren blir i Norge i år. Nyt utsikten til flott natur, på fjellet, ved sjøen, i skogen -eller se stjernene fra hengekøyen.

Opplev utsikten: Kystriksveien med bil

I år planlegger vi ferien i Norge, og selv om mange kanskje hadde sett for seg tur til storbyer som Barcelona, London eller Paris, er ikke Norges utallige feriesteder et dårligere alternativ. Norge byr på fantastiske natur- og kulturopplevelser som kan nås med bil og tog. Har du for eksempel hørt om Kystriksveien?

Reisebrev fra Kilimanjaro - Afrikas tak

For 1 år siden bestemte vi oss. Vi skulle til Kilimanjaro. Pappa og jeg på tur i 10 dager med mål om å bestige Afrikas høyeste fjell på 5895moh. Det er ikke alle som kommer opp og høydesyke er på ingen måte uvanlig. Så ville vi klare det?

Forager – fra den nye Latitude kolleksjonen til Oakley

Les landslagspadler Jo Sondre Solhaugs anmeldelse av Oakleys Forager.

Du kan få problemer med synet selv om du ser godt

Blir du sliten i øynene eller hodet etter mye tid foran en skjerm? Du er ikke alene. Men det fins en enkel måte å redusere problemet på.

Essilor – ledende på kvalitetsbrilleglass

Visste du at synet utgjør rundt 80 % av sanseinntrykkene dine? Ikke rart at vi i Krogh Optikk synes at øynene dine fortjener det beste.

Glass i sportssolbrillen – hvilken farge?

Velg sportsbriller ut fra lys, vær og aktivitetstype.

Solbriller med styrke

Er du lei av å myse på solfylte dager? Husk at du kan få solbrilleglass med styrke i favorittsolbrillene dine. Nå får du også endelig originale Ray-Ban® glass med styrke.

Vedlikehold

Vedlikehold er viktig hvis du vil bevare brillen eller solbrillen din lenge.

Spennende sesong i vente, med OL kvalifisering som det viktigste

For oss padlere handler vintersesongen generelt om store treningsmengder for å oppnå best mulige grunnlag, øke fysisk kapasitet og bli sterkere til spesialtreningen begynner og ny konkurransesesong, forteller padleren Jo Sondre Solhaug i dette reisebrevet fra forberedelsene til OL kvalifiseringen.

Progressive briller med skreddersøm

Visioffice er et måleinstrument vi i Krogh Optikk benytter på alle som skal ha progressive briller.

Fint å vite om brilleglass

Uansett hvilken styrke du har, bør du velge kvalitetsglass slik at du får mest mulig ut av brillen din.

Solbrilleglass

Hvilke glass som egner seg best avhenger av aktiviteten.

Prøv de nye glassene fra Essilor – Transitions® Gen.8 fargeskiftende glass!

Transitions® fargeskiftende glass tilbyr overlegen komfort for alle som lever et aktivt liv.

Prizm™ Gaming

Oakley Prizm™ Gaming er designet til e-sport, og til deg som bruker flere timer på å game.