kroghoptikk

Krogh Optikk

FOREVER WISE. Les mer om øyehelse

Hvordan får man noe til å vare for alltid? Med langsiktighet, tålmodighet, kjærlighet og dedikasjon. Vi har vært i den optiske bransjen siden 1877, og kommer alltid til å jobbe hardt for å bli enda bedre på øyehelse. Hvordan?

 

Andreas Jensen Krogh grunnla sin første instrumentmakervirksomhet i Kristiania i 1877. Han fikk Æreslegionens Ridderkors for sitt bidrag til faget. Gjennom hardt, utholdende arbeid har vi stått gjennom alle endringer i tiden siden den gang, og vi jobber fortsatt for å bli bedre.

 

Krogh Optikk satt øyehelse på kartet.

Vi satt forsterket fokus på øyehelse fra starten av 2000-tallet. Optikerfaget hadde blomstret opp og utviklet seg. Bedre utstyr ble mer tilgjengelig, og stadig flere optikere tok mastergrad i faget. Fra å være et håndverk ble optikk en fagdisiplin, og vi ville tilby det ypperste til kundene våre.

 

 

Det betyr:

1.Du skal alltid møte mennesker med god kunnskap.

– Vi dyrker kompetanseutvikling, med jevnlige kurs av dyktige foredragsholdere. Og vi tilrettelegger for at optikerne våre kan ta mastergrad eller etterutdanning innen ulike spesialiseringer. OPTIKER OG FAGANSVARLIG, LENE LURAAS.

 

2. Du skal alltid få behandling med riktig utstyr.

– Vi skal ha tilgang på best utstyr, og full kompetanse i å betjene det. For grundig bilde av øyehelsen kombinerer vi Optomap, OCT og funduskamera. Vi skal alltid utføre meget grundige synsundersøkelser med optimalt utstyr. OPTIKER OG FAGSJEF, RITA AADNE LUDVIKSEN.

 

3. Du skal alltid kunne møte spesialkompetanse.

– Vi har optikere med unik kompetanse på viktige områder, som tørre øyne, spesialkontaktlinser og synstrening, f.eks. etter ulykker. Det er uvurderlig, og fantastisk å ha på teamet. OPTIKER OG FAGSJEF, RITA AADNE LUDVIKSEN.

 

Bestill synsundersøkelse her.  

 

 

Vi skal ikke bare være dyktig i faget. Like viktig er det å kommunisere det på en god og forståelig måte. Du skal komme ut etter en synsundersøkelse, litt klokere enn da du kom.

 

 

Optikk er et helsefag, hvor trygghet er det viktigste av alt.

Optikk handler om helse, og hos oss skal du oppleve trygghet. Vi tar oss god tid og setter av 40 minutter som en standard på synsundersøkelsen vår. Den avdekker status på synet, og kan gi innblikk i allmennhelsen. Møtet med optikeren skal være som møtet med annet helsepersonell; omsorgsfullt, personlig og fagkompetent. Les mer om synsundersøkelsen vår her: Forever clever.

 

Man kan alltid bli klokere.

Vi har jobbet med kjærlighet for øyet siden 1877, og har mål om å alltid tilby det beste ved å jobbe hardere, lære mer og bli klokere. Øyehelse er en viktig del av det, derfor kommer vi alltid til å fortsette å jobbe for at Krogh Optikk skal bli enda bedre på øyehelse.

 

Bestill synsundersøkelse her. 

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk