Briller og mote

Ser du forskjellen?

Trender går i sirkler, og flere av sesongens solbriller kunne vært fra 70- og 90-tallet. Optiker Arvid Krogh har en legendarisk samling med gamle solbriller. Kan du skille dem fra årets nyheter?

Les mer

Fargefest, Gucci-glam og et snev av Elton John

Krogh Optikk og Darja Barannik inviterte til eksklusiv visning av årets solbriller fra legendariske Gucci. Kolleksjonen er fargerik, leken og inspirert av Elton John.

Les mer
Foto: Jeremy Moeller/Getty Images

Hvilke solbriller velger du til festivalen?

Solbriller er essensielle på festival – men velger du eksklusivt 70-tall eller futuristisk 90-tall? Eller noe enkelt og personlig? Se hvilken trend du liker best, og vær klar til musikk i solen.

Les mer

Hvilke solbriller velger du i sommer?

Solen er her – er du klar? Ta godt vare på øynene dine, med beskyttende solbriller med eller uten styrkeglass. Velger du stilfullt, sporty eller begge deler?

Les mer
Bilder: Darja Barannik & Getty

ss18 - Let's go!

Vogue beskriver SS18 moten som ”feel good fashion”, og jeg kunne ikke vært mer enig.

Les mer
Foto: Frelsesarmeen

Godt syn for et godt liv: Frelsesarmeen og Krogh Optikk

Synet er helt avgjørende for livskvaliteten. Derfor samarbeider Krogh Optikk med Frelsesarmeen for å ivareta øyehelsen til de som har behov for det.

Les mer

Cèline har ankommet butikkene!

Eksklusive nyheter hos Krogh Optikk.

Les mer

Hjerte for andre

Others er Frelsesarmeens handelskonsept for rettferdig handel. Med dette konseptet ønsker Others å skape inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen i arbeidsmarkedet.

Les mer

Analogt fotografi: en helt spesiell kvalitet

Fotograf Hinda Fahre har tatt bildene til Krogh Optikk FW2017/2018. Bildene er fotografert på analog film, som gir et helt spesielt uttrykk.

Les mer
Tekst: Darja Barannik    Foto: Darja Barannik/GettyImages

Festsesong og høstmote 2017

Darja Barannik viser hvordan du kan style brilleinnfatningen eller solbrillen sammen med høstens trender.

Les mer

Trenger du briller på jobb?

Arbeid ved dataskjerm stiller store krav til synet.

Les mer om briller på jobb

Arvids brillesamling

Arvid Krogh er ikke bare et vandrende brilleleksikon, han er også på evig jakt etter skatter fra de siste 140 årene.

Les mer

MED FOKUS PÅ KVALITET I OVER 140 ÅR

Andreas Jensen Krogh etablerte sin optiske virksomhet i Kristiania i 1877. Vi har nå vært over 140 år i den optiske bransjen. Det er mange stolte år med sterke håndverkstradisjoner, fokus på optikk, verdifull erfaring og ikke minst kjærlighet for faget.

Les mer

En fryd av nødvendighet

Siden de første brilleinnfatningene i plast ble masseprodusert på 1940-tallet, har brillemoten sirklet rundt de samme temaene. Men ideen om brillen som et nødvendig onde er definitivt over.

Les mer

Olympiatoppen og Krogh Optikk

Godt syn er viktig for alle idrettsutøvere, uansett nivå. Vi i Krogh Optikk er stolte av vårt samarbeid med Olympiatoppen.

Les mer

Gucci Glam collection

Vår/sommer kolleksjonen for 2018 består av flere spennende og fargerike solbriller, i kjent Gucci-drakt. Men det er en kolleksjon som skiller seg spesielt ut nemlig Gucci Glam Collection.

Les mer

Vil du møte høsten med nye briller? Se noen utvalgte designfavoritter du får på rabatt under Kroghdager

Trenger du briller eller solbriller med styrke? Fra 17. til 22. september får du rabatt på alle våre modeller, fra alle de største motehusene. Bli inspirert av høststilen til Darja Barannik, eller finn en annen favoritt fra Kroghdagene.

Les mer