kroghoptikk

Krogh Optikk

Meld deg inn i Krogh+ nå og få 50% på barnebrille nummer to

Barn er barn, og det er gøy, men det kan gå hardt utover brillene iblant. Da lønner det seg å være medlem i vårt nye fordelsprogram Krogh+.

Har du et barn som bruker briller? Da vet du at det noen ganger kan gå fort i svingene. Det skal det også gjøre, og en fin barndom er full av løping, klatring og lek. Det hører med, men da hører det også med at fall, uhell og brekkasje skjer, og det kan gå hardt utover brillene. Og da er det bare en ting å gjøre: reise seg opp, løpe videre – og sørge for å få orden på brillene!

 

Ta vare på synet til barna

Hvis barnet ditt bruker briller, betyr det at dere allerede har tatt en synsundersøkelse. Hvis barnet ikke bruker briller, men du ser symptomer som kan tyde på at det trengs, kan det være lurt å sjekke.

Det kan være litt vanskelig å fange opp synsproblemer hos barn, siden barn ikke tenker så mye over slikt, og bare forholder seg til verden slik de ser den. Merker dere tegn til mysing, snubling, hodepine eller konsentrasjonsvansker, er det likevel god grunn til å ta en undersøkelse.
Les mer om symptomene på synsproblemer hos barn her! Finner dere ut at det er behov for å undersøke synet, kan dere bestille time til synsundersøkelse her.

Vil du ha 50% rabatt på barnebriller, og andre gode fordeler?

Vårt nye fordelsprogram Krogh+ gir deg ikke bare unike fordeler som rabatter, brillegaranti og gode tilbud for alle andre. Vi gir også våre medlemmer 50% rabatt på barnebrille nummer to. Det er ikke bare et veldig godt tilbud, det betyr også at dere er godt rustet dersom uhellet skulle være ute, og det blir behov for å reparere- eller bytte en barnebrille. Sikre at barna har både synet og brillene i orden, eller ha et par ekstra i bakhånd!

Les mer om alle fordelene og meld deg inn her: http://kroghoptikk.no/Om-oss/Kundefordeler/

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk