kroghoptikk

Krogh Optikk

Aktive barn liker linser

Det er ingen nedre aldersgrense for når barn kan starte med linser.

For noen barn er linser det mest gunstige for synet, men det mest optimale er som oftest en kombinasjon av briller og linser. I utgangspunktet kan alle barn bruke linser. Linsene finnes i de fleste styrker, også for skjeve hornhinner.

Det er en fordel at barnet kan håndtere linsene selv, men det er ingen nødvendighet. Foreldrene kan enkelt lære å ta linsene av og på barnets øye.

 

Motiverte barn og økt selvtillit

Barn er ofte veldig motiverte og tar linsebruk lettere enn hva de voksne rundt dem forventer. Ofte er det foreldrene som er litt avventende.

Det er viktig at foreldrene er støttende og positivt innstilt til barnas linsebruk og er forberedt på at det kan ta litt tid før man blir vant til dem.

I Krogh Optikk har vi egne synsundersøkelser tilpasset barn.

 

Bestill time her

 

Friere utfoldelse

Med linser ser barna verden slik den faktisk er, hverken forstørret eller forminsket, noe som er en fordel blant annet ved sport og fritidsaktiviteter hvor presisjon er viktig. De kan leke fritt uten å være redd for å falle eller snuble. Og de slipper problematikken med dugg på brilleglassene.

 

Bedre selvtillit

Det finnes også mange eksempler på at linser kan gi en boost til selvtilliten, spesielt hos litt større barn som kanskje synes at brillene har vært til sjenanse.

 

Kombinasjon best for de fleste

For de aller fleste vil en kombinasjon av briller og linser være det beste. For mange vil det være fornuftig å bruke briller på skolen og linser på fritiden og i idrett.

 

Trygt med linser

Så lenge man sørger for god opplæring, god hygiene og tett oppfølging fra optiker, er linsebruk hos barn ingenting å bekymre seg for.

 

Bestill time til synsundersøkelse her

Finn din nærmeste Krogh Optikk her

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk


Synsundersøkelsen - en forsikring for din øyehelse

Godt syn er ekstremt viktig, så ta vare på øyehelsen din!

Informasjon om linser

Månedsliner, døgnlinser, dagslinser, mulitfokale linser - finn linsen som passer for DEG!