Ta godt vare på brillene dine

God kvalitet varer lenge. Det er bra for både deg og miljøet. Vedlikehold og reparasjon kan det likevel bli behov for, og da hjelper vi deg gjerne. Førsteklasses håndverk gir produkter lengre levetid – og det i seg selv er verdt å ta vare på!

Krogh startet sin instrumentmakervirksomhet i 1877, og siden den gang har vi vært opptatt av å tilby den beste kvaliteten. Både i måten vi jobber på, og ikke minst kvaliteten på produktene vi fører. Vi har et bredt sortiment av kvalitetsprodukter med briller, linser og solbriller fra anerkjente merkenavn.

Fokuset vårt på kvalitet handler om en kjærlighet til håndverk og design. Det er heller ingen ulempe at god kvalitet også varer lenge. Én eksklusiv brille er et godt alternativ til mange billige, som lett blir mer «bruk og kast» Derfor er det en god investering for både deg og miljøet å kjøpe en kvalitetsinnfatning med gode kvalitetsglass.

 

Vi hjelper deg å reparere briller

Hvis du alltid oppbevarer brillen din i etui, renholder den med lunkent vann eller brillespray og tørker glassene med pusseklut eller et mykt håndkle, har den gode forutsetninger for å holde seg godt.

Likevel kan til og med solide briller bli ødelagt, på grunn av uhell eller slitasje. Det kan også bli nødvendig å justere eller tilpasse brillen. Et par gode briller er verdt å reparere, og vi hos Krogh Optikk hjelper deg gjerne med dette. Det er også greit å være klar over at det er enklere å få tak i reservedeler til kvalitetsinnfatninger enn til billigprodukter.

Hvis du er medlem i Krogh+, har du faktisk gratis brilleservice hele livet, og kan komme innom når som helst hvis du trenger en justering. Dessuten har du tyveri- og uhellsgaranti på brillene dine – les mer om dette og de andre medlemsfordelene i Krogh+ her.

 

Hvordan kan briller bli ødelagte?

Det vil alltids kunne skje noe med brillene dine. Hos oss i Krogh Optikk jobber mange dyktige fagpersoner med lang erfaring og mye kunnskap innen optoteknikk – det vil si reparasjon og justering av briller.

Her er noen eksempler på det vi kan hjelpe deg med:

 

  • Justere brillestangen bak øret, eller tilpasse for lange stenger
  • Sveise eller lodde en brille som har brukket
  • Skruene i brillene kan løsne eller bli ødelagt, og må festes på nytt eller byttes
  • Polere brilleinnfatning som har blitt matt 
  • Feste brilleglass som har løsnet, eller bytte nylontråden som holder glasset på plass
  • Det kan bli behov for å bytte innmaten i en brillestang (fjæringen kan ha røket)
  • Justering eller bytting av neseputer

 

God kvalitet er bra for deg og miljøet

Vi i Krogh Optikk er opptatt av å tilby den beste fagkunnskapen innen øyehelse. Vi er stolte av å tilby kvalitetsprodukter, det være seg briller, glass, linser og solbriller med og uten styrke i glassene. Vi håper selvsagt at du skal fortsette å komme til oss og kjøpe briller av førsteklasses kvalitet, men vi vil også at du skal ta vare på brillene du allerede har. Både på grunn av den gode kvaliteten og godt håndverk, og som et godt alternativ til bruk og kast. På lang sikt er dette bedre for miljøet, så investèr i god kvalitet – og ta godt vare brillen din!