kroghoptikk

Krogh Optikk

Hjerte for andre

Others er Frelsesarmeens handelskonsept for rettferdig handel. Med dette konseptet ønsker Others å skape inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen i arbeidsmarkedet.

I samarbeid med Frelsesarmeen deler vi i Krogh Optikk ut julehjerter til våre kunder i førjulstiden. Disse julehjertene er håndsydd av mennesker tilknyttet Frelsesarmeens sosiale arbeid i Bangladesh, sydd av kvinner og menn som ikke har en arbeidsplass å dra til. Julehjertene blir laget i storbyer og på landsbygda, på produksjonssentre eller hjemme hos folk som av ulike årsaker ikke har mulighet til å forlate hjemmet sitt. 

De er alle rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale, sosiale arbeid – det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.

Inntektene arbeiderne får, går til daglig brød, investering i hus, medisiner, sparing, og aller viktigst, en god utdanning for barna.

Dersom du ønsker å støtte arbeidet til Frelsesarmeen eller lese mer om Others, kan du gå inn på https://www.others.no/

 

 

 

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk