Om oss

Krogh etablerte sin instrumentmakervirksomhet i 1877. Tiden gikk og gradvis begynte folk å innse at briller gjorde mer enn å styrke synet. Brillen ble en stor del av brukerens personlighet, og optikeren ble en ressurs både på mote og synshjelp. Folk ville være moderne, og brillen skulle kle ansiktsform, hår- og øyenfarge. I dag leder Nicolai Krogh en fremgangsrik bedrift. For ham betyr dette å se fremover uten å glemme historien. Helt siden starten og frem til dagens Krogh Optikk, har målet vært enkelt: Å jobbe mot å være best. Best på optikk, best på mote og best på øyehelse. I generasjon etter generasjon.

Vårt sortiment består av et bredt spekter kvalitetsprodukter og anerkjente merkenavn innen briller, linser og solbriller. Våre øyeundersøkelser (synstest) er meget grundige, og vi har svært avansert optisk utstyr i våre avdelinger. 

Krogh Optikk har forretninger i Oslo, Akershus, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Bergen og Trondheim, og vi har en betydelig markedsandel i disse områdene. Besøk en av våre optiske forretninger i dag eller  bestill time til synsundersøkelse (synstest) her! 

Godt syn og god øyehelse er viktig for livets små og store øyeblikk!

Krogh Optikk har totalt ca. 300 dyktige medarbeidere, og vår administrasjon ligger i Karl Johansgt. 2 i Oslo. Få oversikt over våre ulike avdelinger.


Du kan også kontakte oss pr. mail: adm@kroghoptikk.no

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Synsundersøkelsen - en forsikring for din øyehelse

Godt syn er ekstremt viktig, så ta vare på øyehelsen din! Les mer

Se godt, kjør trygt

Bilkjøring er krevende, særlig på vinterglatte veier. Sørg for å se godt, så er du tryggere på veien. Les mer

Priser og informasjon om vår grundige synsundersøkelse

Vår grundige synsundersøkelse sørger for at du får et optimalt syn, samtidig som den er en forsikring for din øyehelse. Les mer