Om oss

Krogh etablerte sin instrumentmakervirksomhet i 1877. Tiden gikk og gradvis begynte folk å innse at briller gjorde mer enn å styrke synet. Brillen ble en stor del av brukerens personlighet, og optikeren ble en ressurs både på mote og synshjelp. Folk ville være moderne, og brillen skulle kle ansiktsform, hår- og øyenfarge. I dag leder Nicolai Krogh en fremgangsrik bedrift. For ham betyr dette å se fremover uten å glemme historien. Helt siden starten og frem til dagens Krogh Optikk, har målet vært enkelt: Å jobbe mot å være best. Best på optikk, best på mote og best på øyehelse. I generasjon etter generasjon.

Vårt sortiment består av et bredt spekter kvalitetsprodukter og anerkjente merkenavn innen briller, linser og solbriller. Våre øyeundersøkelser (synstest) er meget grundige, og vi har svært avansert optisk utstyr i våre avdelinger. 

Krogh Optikk har forretninger i Oslo, Akershus, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Bergen og Trondheim, og vi har en betydelig markedsandel i disse områdene. Besøk en av våre optiske forretninger i dag eller  bestill time til synsundersøkelse (synstest) her

 

Butikker

Finn din nærmeste butikk her.

Et fordelaktig kjøp, som medlem i Krogh+

Krogh+ er Krogh Optikks kundeprogram. Hvis du skal kjøpe briller, linser eller solbriller, lønner det seg å være medlem, hele veien.

Prisliste

Hva koster en synsundersøkelse?

Samfunnsansvar

Vi i Krogh Optikk har fire grunnverdier, som skal legge føringer for alt vi gjør. Vi har som mål å være rause, motiverende, engasjerende og pålitelige. Dette skal prege hele virksomheten vår. Verdiene våre gir også føringer for hvordan vi jobber med samfunnsansvar. Derfor gjør vi flere konkrete tiltak vi håper bidrar positivt.

Ledige stillinger

Vil du jobbe hos oss?


Bestill time

Bestill synsundersøkelse

MED FOKUS PÅ KVALITET I OVER 140 ÅR

Andreas Jensen Krogh etablerte sin optiske virksomhet i Kristiania i 1877. Vi har nå vært over 140 år i den optiske bransjen. Det er mange stolte år med sterke håndverkstradisjoner, fokus på optikk, verdifull erfaring og ikke minst kjærlighet for faget.