Små detaljer og det store bildet

Smykkene til Gunilla var nylig på New York Fashion Week. Hun må se godt på alle avstander i jobben som designer.

– Vi ble kontaktet av Flying Solo NY som arrangerer runway shows for nye lovende merker under New York Fashion Week i år. Det var så gøy! Fire designere valgte å bruke smykkene, blant annet Maison Close, et lingerie-merke. Og vi fikk mye oppmerksomhet. Long Farah Feathers og Loco Margarita bracelet skal snart på coveret av Elle i Slovakia.

Smykkemerket Caprice Decadent Bohemian består av fargerike, glitrende, kreative og nettopp litt dekadente smykker. Les mer om bakgrunnen og inspirasjonen her.

– Jeg tok feil da jeg trodde uttrykket var for voldsomt for nordmenn. Smykkene traff både i Norge og internasjonalt, og det skjer stadig spennende ting.

 

 

Små detaljer og det store bildet

Gunilla startet Caprice i voksen alder, på samme tid som de aller fleste opplever alderslangsyn – i førtiårene.

 

 

Briller er ofte i veien når hun sitter bøyd over perler og krystaller. Derfor fungerer DAILIES TOTAL1™ multifokale linser fra Alcon perfekt – hun ser  både detaljene foran seg, og ting på avstand rundt seg.

 

 

Med linser har jeg klart syn i alle tenkelige sammenhenger. Det er fantastisk, og kan virkelig anbefales. De koster litt, men det er det verdt, når synskvaliteten er så god. Synet blir så klart og crispy!

Bestill synsundersøkelse her – eller besøk nærmeste Krogh Optikk.

 

Inspirasjon, hårbøyler og smykker for menn

Det er mange ting på gang, som krever både overblikk og detaljfokus.

– Vi skal lansere et smykkemerke for menn primo november, det er veldig gøy! Lucas and Baran heter det, to slalåmgutter fronter merket. Det er bare å glede seg.

I tillegg har Gunilla tatt inn agentur på hårbøyler fra NamJosh. Håndlaget i India, vakre, fargerike og komfortable.

– Akkurat slik jeg liker! Ingenting inspirerer meg mer enn spennende fargekombinasjoner, malerier, kunst- og fashionfoto og selvfølgelig naturen.

 

 

– Behold fokus på det du liker

Gunilla understreker betydningen av å gjøre det man brenner for. Bare tilpasse seg endringene som skjer, for eksempel med synet.

 

 

Tenker du at du kan ha god nytte av multifokale linser, for å se godt på alle avstander? Bestill time til synsundersøkelse her.