Meld deg inn i Krogh+ nå og få unik rente- og gebyrfri nedbetaling på linser

Høsten har kommet og vinter er på vei. Ute er det et hav av farger, og de grønne bladene endrer fargenyanser. Vi pakker bort sommerklærne og finner frem varme jakker og sko, men har du sjekket at du har nok linser?

 

Få med deg alle de fine opplevelsene denne høsten

Hvilke planer har du for høsten? Skal du besøke de lokale museene eller gallerier? Kanskje du skal reise til varmere strøk og lese en god bok? Ikke gå glipp av de fine detaljene denne høsten. Sørg for å ha nok kontaktlinser til enhver tid, og tilrettelegg for fullkommen avslapning!

Vil du ha 10% rabatt på endagslinser, og andre gode fordeler?

Vårt nye fordelsprogram Krogh+ gir deg ikke bare unike fordeler som rabatter, brillegaranti og gode tilbud for alle andre. Vi gir også våre medlemmer 10% rabatt på helårsforbruk av endagslinser. Det er ikke bare et godt tilbud, det gjør også at du alltid har nok linser og slipper å gå tom. Sørg for at du ser bra hver dag, og resten av året!


Du kan dessuten få rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder på linsene dine gjennom Resurs Bank. Du fordeler kostnaden for linsene dine over et år, og får med deg alle linsene med en gang og går aldri tom! Kom innom butikken vår, så hjelper vi deg med å sette opp ordningen.

 

 

Les mer om alle fordelene og meld deg inn her. Du kan også melde deg inn ved å sende KROGH til 2240.