Fokus på skibygging

Petter Brandberg jobber med detaljrikt håndverk som skibygger. Multifokale linser gjør at han kan beholde fokus på det han liker best, selv om synet endrer seg med årene.

– Jeg har en slags misjon om at det jeg lager skal gi folk en enda bedre opplevelse av å stå på ski. Det krever stor kjærlighet og dedikasjon til detaljer – og da er det ekstremt viktig å se klart.


Skibygger og arkitekt Petter Brandberg elsker å bygge, og bygger håndlagde ski og snowboard av helt spesiell kvalitet. Hvert eneste skipar og snowboard har unik og egenartet design, og er bygget for hånd i verkstedet til Petter på Sjællands Odde. Den utflyttede svensken bor på et idyllisk småbruk i Danmark, der han nyter familielivet og sin store pasjon for å bygge.

– Jeg elsker å bygge. Jeg begynner gjerne om kvelden, og holder på hele natten. Å jobbe med treverk, design og materialer på denne måten er en enormt givende prosess. Det er ekstremt mye jobb, men alltid bare gøy. Jeg vil at det jeg lager, skal gi folk en helt spesiell opplevelse i bakken – både visuelt, og funksjonelt. Derfor krever alt jeg bygger stor fintfølelse, mye kjærlighet og et skarpt øye for detaljer.

 

Synet forandrer seg ofte etter fylte førti

Og derfor var det spesielt da jeg plutselig en dag merket at det begynte å bli vanskeligere å se. Det skjedde en gang etter at jeg fylte førti. Når man for eksempel skal sage presist langs en linje – og den linjen plutselig er litt diffus... da føler man at man ikke er like ung lenger. Og da begynner man jo å reflektere over livet, og ikke minst hvor viktig det er å kunne fylle dagene med det man liker best.

 

Behold fokus med DAILIES TOTAL1® multifokale linser

Synet svekkes naturlig rundt førtiårsalderen. Det kan gjøre det utfordrende å opprettholde de aktivitetene man alltid har holdt på med. DAILIES TOTAL1® multifokale linser hjelper deg å se det som er viktig for deg.


Tenker du at du kan ha god nytte av multifokale linser, for å se godt på alle avstander? Bestill time til synsundersøkelse her.


Besøk linsebutikken vår her.