Meld deg inn i Krogh+ nå og få unik rente- og gebyrfri nedbetaling på linser

Klar for sommer? Vær sikker på at du får med deg alle de fine opplevelsene – sørg for at du har nok kontaktlinser! Det lønner seg å være medlem i vårt nye fordelsprogram Krogh+.

Sommeren er etterlengtet, men likevel blir man nesten overrasket når den er her. Plutselig har alt blitt grønt, park og hager blomstrer og verden er full av farger og ting som er fine å se på. Og før du aner er det bare få dager igjen til ferien du har planlagt og sett frem til i mange måneder. Har du sørget for å ha nok kontaktlinser?

 

Få med deg alle de fine opplevelsene i ferien

Hva skal du i ferien? Ligge på stranden og lese? Reise utenlands og se på arkitektur? Uansett er det viktig å få det beste ut av varme fridager. Ikke gå glipp av vakker utsikt eller fine detaljer selv om du har en stor eller liten utfordring med synet. Sørg for å ha nok kontaktlinser til enhver tid, og tilrettelegg for fullkommen avslapning!

Hvis du bruker kontaktlinser, vet du sikkert allerede mye om hvordan det er.
Kanskje kan du likevel lære noe nytt i vår guide til kontaktlinser, som sørger for at du får en enda mer behagelig sommer?

 

Vil du ha 10% rabatt på endagslinser, og andre gode fordeler?

Vårt nye fordelsprogram Krogh+ gir deg ikke bare unike fordeler som rabatter, brillegaranti og gode tilbud for alle andre. Vi gir også våre medlemmer 10% rabatt på helårsforbruk av endagslinser. Det er ikke bare et godt tilbud, det gjør også at du alltid har nok linser og slipper å gå tom. Sørg for at du ser bra hver dag i hele sommer, og resten av året!


Du kan dessuten få rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder på linsene dine gjennom Resurs Bank. Du fordeler kostnaden for linsene dine over et år, og får med deg alle linsene med en gang og går aldri tom! Kom innom butikken vår, så hjelper vi deg med å sette opp ordningen.

 

Finnes det noen bedre måte å møte sommeren på, enn vel vitende om at du vil få det beste ut av ferien?

 

Les mer om alle fordelene og meld deg inn her. Du kan også melde deg inn ved å sende KROGH til 2240.