kroghoptikk

Krogh Optikk

Her er superlinsen

Har du testet utallige typer kontaktlinser, uten å finne den perfekte? Plages du av tørre øyne og ubehag, særlig om kvelden etter flere timers bruk? Da har vi linsen for deg.

DAILIES TOTAL1 har økt vanninnhold i linsen, noe som gir en behagelig linse du kan bruke hele dagen. Selv om vi blunker i snitt 14 000 ganger hver dag, sier fire av fem at de ikke en gang merker at de har den på.

 

Eksepsjonell komfort

DAILIES TOTAL1 er den første såkalte silikonhydrogel-linsen med gradert vanninnhold. Det betyr at vanninnholdet øker fra 33 prosent i linsens sentrum til over 80 prosent vann i linseoverflaten. På denne måten etterliknes det naturlige vanninnholdet i hornhinnens overflate.

  • Det gir deg en kontaktlinse med helt eksepsjonell pusteevne der oksygenet slipper inn på hornhinnen og gir større komfort.
  • Fuktnivået reduserer friksjon mellom kontaktlinsen og øyevevet, og gir en silkemyk følelse av komfort hele dagen.
  • Mange opplever derfor å kunne bruke DAILIES TOTAL1 lenger i løpet av dagen pga. komforten og man får mindre røde øyne.

 

Hvem kan bruke DAILIES TOTAL1?

DAILIES TOTAL1 anbefales til alle som ønsker det beste og nyeste av linseteknologi og de som gjerne vil ha på linsene hele dagen uten å føle tørrhet på kvelden

Foreløpig finnes denne linseteknologien for nærsynte fra -0,50 til -10 og i plusstyrker opp til +6.00.

 

Her kan du bestille DAILIES TOTAL1 fra vår nettbutikk 

Bestill time til synsundersøkelse her

 

Øyet må ha rene linser – hver dag

Velger du dagslinser har du en garanti for at kontaktlinsene er sterilt rene hver dag. Med det er du garantert god komfort, mindre risiko for infeksjon på øyet og ingen renhold av linsene. 

Les: Viktig å vite for deg som bruker linser

Finn din nærmeste Krogh Optikk her

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk


Linser – jeg?

Kan jeg bruke linser og hvilke bør jeg i så fall velge?

Godt syn ga meg selvtillit

– Dårlig syn gjorde meg usikker på jobben, forteller skuespiller Dennis Storhøi. Linsene har lenge vært hans beste allierte på scenen.

Informasjon om linser

Månedsliner, døgnlinser, dagslinser, mulitfokale linser - finn linsen som passer for DEG!