Opplev utsøkt linseteknologi

Er du opptatt av kvalitet? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en banebrytende teknologi som gir helt unik komfort. For deg med skjeve hornhinner hjelper linsens Eyelid Stabilised Design til med å sikre at linsene sitter ekstra godt på øyet. Opplev følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser!

Lever du aktivt? Og bruker du briller? Da kan kontaktlinser gjøre hverdagen enklere og mer behagelig. Kontaktlinser gir bevegelsesfriheten og fleksibiliteten du trenger, på sjøen, på banen, på veien eller i skogen. Med unik linseteknologi oppleves behagelig komfort og best plassering på øyet.

 

Linseteknologien og ACUVUE®

Teknologien bak kontaktlinser har kommet langt siden de første linsene ble oppfunnet på slutten av 1880-tallet. Helt i begynnelsen ble de laget av glass. Takket være stadig nye teknologiske gjennombrudd, lages kontaktlinser nå av sofistikerte og komplekse materialer. ACUVUE® utvikler hele tiden ny teknologi for å lage kontaktlinser som gir bedre syn, bedre komfort og enklere, sunnere bruk. Dette gjør merket til det mest solgte i verden*.

 

Endagslinser med svært gode egenskaper

ACUVUE® OASYS 1-Day har såkalt tåreinspirert design, og tilbyr god synskvalitet og komfort selv mot slutten av dagen, når du vanligvis ofte kan bli sliten i øynene. De hjelper i tillegg med å beskytte øynene mot UV-stråler*, og de er svært enkle å sette inn og ta ut. Dermed kan du oppleve god komfort og godt syn, samme hvor aktiv livsstil du har. 

For deg med skjeve hornhinner er det viktig med en linse som ikke roterer. Dette for å unngå sløret syn i situasjoner når du eksempelvis har hodet på skrå. Endagslinsene  ACUVUE® OASYS 1-Day har Eyelid Stabilised Design, som fungerer naturlig med øyelokket, og på denne måten hjelper kontaktlinsen med å holde seg i riktig posisjon. Det gjør at synet forblir klart og stabilt uansett hvordan du beveger hodet eller øynene.

 

Lever du aktivt? Invester i det beste utstyret.

Man kan være mer eller mindre opptatt av utstyr; men det er og blir en forutsetning for et godt resultat. Du kan investere i avansert sykkel, høyteknologiske løpesko og det aller siste innen smarttelefon – eller platespillere, høyttalere, instrumenter eller kokkekniver. Et godt syn er likevel forutsetningen for å få best utbytte av alle aktivitetene, og derfor kanskje det viktigste utstyret du kan investere i. Ikke minst er godt syn helt avgjørende for livskvaliteten. Prøv ACUVUE® Oasys 1-Day og opplev forskjellen.

Besøk vår linsebutikk her, eller bestill time til synsundersøkelse her.

 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.

1. Euromonitor lnternational Limited; based on research conducted in May 2017; "world" and "globally" represent markets accounting for 76.5% of total daily disposable contact lenses in 2016 (retail sales). 2. McIlraith R, Young G, Hunt C. Toric lens orientation and visual acuity in non-standard conditions. CLAE. 2010;33:23-26. 3. Chamberlain P, Morgan P, Moody K, et al. Fluctuation in visual acuity during soft toric contact lens wear. Optom Vis Sci. 2011;88:E534-E538.