Krogh Optikk + Anne Karine

Krogh Optikk brenner for norsk design. I år har vi med oss Anne Karine Thorbjørnsen på vår nye linsekampanje, som visualiserer den helt spesielle følelsen av ACUVUE® OASYS 1-Day. Kreasjonen er inspirert av kronbladene i en blomst. De myke linjene gjenspeiler de myke linsene.

Har du opplevd følelsen av å ha på deg virkelig behagelige linser? Den følelsen er helt spesiell, og vanskelig å beskrive. Derfor samarbeider Krogh Optikk med noen av Norges beste designere, for å visualisere den unike opplevelsen av komfort. 

I år jobber vi tett med Anne Karine Thorbjørnsen. Hun viderefører tematikken fra Michael Olestad i fjor.

 

 

Draperi og folder – følelsen av komfort.

Anne Karine har drevet studio i Oslo siden 2015, etter fullført Master fra Central Saint Martins, der hun ble tildelt Armani Scholarship. Hun har hatt visninger og utstillinger i Oslo, Stockholm, London, Paris og Melbourne, og vant Bik Bok Runway Award i 2016. Hun selger klærne sine i Sør Korea, Hong Kong, Kina og Australia. Hun inspireres av omgivelsene; samtidsspørsmål, mennesket, kvinner, livet og verden.

Hun har et distinkt formspråk der draperi og folder står i fokus. Derfor er det en del av kreasjonen som skal visualisere følelsen av kontaktlinsene.

 

 

Anne Karine deler Krogh Optikks dedikasjon til kvalitet, detaljer og finesse. Derfor er vi stolte av å samarbeide med henne.

 

 

Ny visualisering på samme tema

Blomstermaskene bygger videre på silkemaskene fra i fjor. Disse ble laget av Michael Olestad, som i likhet med Thorbjørnsen omtales som en av Norges fremste motedesignere. Hans masker er i habotai silke, med et lett, flytende uttrykk som viser følelsen av mykhet. Den ene med kjølige aquatoner som illustrerer tårer, den andre en gyllen fargeskala som minner om sol, og linsenes UV-beskyttelse*.

Olestads masker ble båret av modell Sunniva Våtevik. Thorbjørnsens masker av stjerneskuddet Preben Helleberg, som debuterte på catwalken i år for Louis Vuitton, samt Balmain og Lanvin.

 

 

En helt ny opplevelse med linser

 

Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har unik teknologi og utforming. Det er dette som gir den helt spesielle komforten og synskvaliteten. Linsene har design inspirert av tårer, som motvirker tørre øyne. Det gir deg en ny opplevelse med linser, og derfor en helt annerledes følelse. Opplev forskjellen!


Bestill ACUVUE® OASYS 1-Day i nettbutikken vår her.

Trenger du kontaktlinser? Bestill time til synsundersøkelse her.

 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.