Kontaktlinser for deg med skjeve hornhinner

Har du skjeve hornhinner? Opplev følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM har unik teknologi og holder seg stabilt plassert på øyet gjennom hele dagen.

Ser du tåkete, eller vridd og forvrengt? Er det vanskelig å se skilt langt unna, samtidig som du sliter med å se på telefonen? Mange som er langsynte eller nærsynte, har ofte også skjeve hornhinner. Det kan gjøre det vanskelig å fokusere klart på alle avstander. 

For at bildene øyet overfører til hjernen skal bli skarpe, må lyset treffe riktig punkt på netthinnen. Øyeeplet skal være formet som en rund kule, men hvis hornhinnen er skjev, er det heller formet som et egg. Det gjør at lyset treffer feil, og det gir forvrengt og tåkete syn. Over tid kan det gi deg hodepine, tretthet og smerter i musklene rundt øynene.

Opplever du slike symptomer? Da har du kanskje skjeve hornhinner, og bør bestille time til synsundersøkelse.

 

Det finnes kontaktlinser for deg med skjeve hornhinner

Lever du et aktivt liv, med trening og mye som skjer? Kontaktlinser gir deg mye større frihet enn briller. De gir deg også godt sidesyn, og gjør at du kan bruke solbriller uten å måtte investere i styrkeglass. Det er imidlertid en utbredt misforståelse at det ikke fungerer med kontaktlinser hvis man har skjeve hornhinner. For at synet skal være skarpt når du har skjeve hornhinner, må kontaktlinsene sitte stabilt og ikke rotere eller skifte posisjon på øyet. Mange har imidlertid dårlig erfaring med linser som sklir og ikke sitter ordentlig, og velger derfor briller i stedet.

 

 

Har du opplevd følelsen av ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM?

Gode kontaktlinser skal være behagelige og umerkelige, og de skal være lette å ta ut og sette inn. ACUVUE® OASYS er det mest solgte kontaktlinsemerket i verden1, og linsene gir deg en helt spesiell følelse av komfort som varer hele dagen. 

Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM har en unik Eyelid Stabilised Design, som minimerer risikoen for at linsene havner i feil posisjon. Det gjør at synet forblir klart og stabilt uansett hvordan du beveger hodet eller øynene, og derfor fungerer linsene også for deg som har skjeve hornhinner2,3.

– Jeg har brukt kontaktlinser i ti år, og trives veldig godt med det. Og kontaktlinsene fra ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM er de beste linsene jeg noen gang har hatt. Jeg tenker aldri på at jeg har dem på, og er mye mindre sliten i øynene på slutten av dagen. Det gjør hverdagen min veldig mye mer behagelig! sier linsebruker Magnus.

Gi øynene dine opplevelsen av virkelig behagelige kontaktlinser, selv om du har skjeve hornhinner!

Bestill ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM fra vår linsebutikk her, og opplev forskjellen.

 

 

1. Euromonitor lnternational Limited; based on research conducted in May 2017; "world" and "globally" represent markets accounting for 76.5% of total daily disposable contact /enses in 2016 (retail sa/es). 2. McIlraith R, Young G, Hunt C. Toric lens orientation and visual acuity in non-standard conditions. CLAE. 2010;33:23-26. 3. Chamberlain P, Morgan P, Moody K, et al. Fluctuation in visual acuity during soft toric contact lens wear. Optom Vis Sci. 2011;88:E534-E538.