Kometkarriere

Fotoopptaket for ACUVUE® OASYS 1-Day og Krogh Optikk var Preben Hellebergs tredje noensinne. Kun få dager etter debuterte han på catwalken, for Louis Vuitton, Balmain og Lanvin.

Krogh Optikk brenner for norsk mote. Derfor samarbeider vi med bransjens flinkeste folk i vår nye linsekampanje. Som modeller har vi med oss Sofie L. hos Team, som vi har hatt stor glede av å jobbe med tidligere. I tillegg har vi med det nye ansiktet Preben Helleberg, også hos Team. Preben er helt fersk, og opptaket for Krogh Optikk og ACUVUE® OASYS 1-Day var hans tredje noensinne.

– Det var veldig spennende og hyggelig å være med på! Gøy og utfordrende å ta bilde med vannposen. Og fin og avslappende stemning på settet, sier Preben.

Les mer om de komfortable linsene ACUVUE® OASYS 1-Day her.

 

 

Debuterte på catwalken for Louis Vuitton

Kun få dager etter opptaket dro Preben til Paris for aller første gang. Han debuterte på catwalken for selveste Louis Vuitton, og gikk visninger for Lanvin og Balmain. Han ser altså ut til å ha en svært spennende karriere foran seg. Krogh Optikk er stolte av å ha ham med på laget, sammen våre andre fine modeller!

I fjorårets kampanje for ACUVUE® OASYS 1-Day hadde vi med oss Sunniva Vaatevik hos Heartbreak, som også har gjort det stort internasjonalt. Les mer om det her.

 

 

Bestill time til synsundersøkelse her.

Besøk linsebutikken vår her.