Har du opplevd komfortsonen med linser?

Har du opplevd følelsen av virkelig behagelige linser? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har unik design, som kan gi en ny opplevelse av komfort. Prøv kontaktlinsene som tar deg til komfortsonen.

Kontaktlinsene påvirker mye

 

Har du hatt på linser som gjør at øynene føles trette og ubehagelige? Som om du helst vil lukke dem, og la øynene hvile litt lengre enn ved vanlig blunking?


Alle kan leve med små irritasjoner. Men små irritasjoner over tid er stadig mer plagsomt. Etter en lang dag kan en rekke små irritasjoner bygge seg opp, og i sum bli en stor irritasjon som preger deg, avgjørelsene du tar, måten du reagerer på og rett og slett hvordan du har det.

Kontaktlinser er små, men kan gjøre stor forskjell i trivselen. Gode kontaktlinser skal nesten ikke føles i det hele tatt. De skal være nesten umerkelige, og alltid behagelige.

 

 

Velkommen til komfortsonen

 

Har du opplevd komfortsonen med kontaktlinser? Komfortsonen føles lett og myk, som nesten ingenting, og dermed som svært behagelig. I komfortsonen kan du fokusere på tingene du skal, uten at kontaktlinser er tema. Det gir følelsen av frihet, og å leve som normalt selv om du bruker linser med et perfekt syn.

Endagslinsene ACVUVUE® OASYS 1-Day fra Johnson & Johnson har en unik teknologi som gir deg denne helt spesielle følelsen. Linsene har et tåreinspirert design, som tilbyr god synskvalitet og komfort. Selv mot slutten av dagen, når du vanligvis kan bli sliten og øynene kan føles tørre.

Linsene hjelper også til med å beskytte øynene mot UV-stråler*, og de er svært enkle å sette inn og ta ut.

For deg med skjeve hornhinner tilbyr Eyelid Stabilisation Design en stabil plassering på øyet, slik at du kan oppleve godt syn uansett hvor aktiv livsstil du har. ACUVUE® OASYS 1-Day gir deg en helt ny linseopplevelse: den tar deg og øynene dine inn i komfortsonen, og der kan du bli hele dagen.

Bestill time til synsundersøkelse her.

 

 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.