Behind the scenes: silkemasker og komfort

Hvordan føles ACUVUE® OASYS 1-Day? Det ville vi illustrere med en iøynefallende kampanje – laget i samarbeid med noen av motebransjens aller største navn. Bli med på fotoshoot!

Kontaktlinser skal føles bra hele dagen

Alle som bruker kontaktlinser, vet hvor viktig det er at linsene føles umerkelige og behagelige. Merkbare, ubehagelige kontaktlinser kan ødelegge hele dagen. Gode linser skal sitte godt, og ikke etterlate øynene tørre, selv etter mange timer. Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har unik teknologi og utforming, som gir en helt spesiell komfort og synskvalitet. De har design inspirert av tårer, som motvirker tørre øyne. Og de hjelper til med å beskytte øynene mot UV-stråler*. Det gir deg en ny opplevelse med linser, og derfor en helt annerledes følelse.

 

Hvordan føles det å ha på seg virkelig behagelige kontaktlinser?

Hvordan beskriver man en en slik følelse, ved hjelp av bilder? I kampanjen vår for  ACUVUE® OASYS 1-Day, ville vi illustrere denne følelsen på en vakker og iøynefallende måte. Endagslinsene fra ACUVUE® OASYS kan knapt nok merkes, og gir en behagelig følelse av myk komfort. Nesten litt som silke?

 

 

Silkemasker av designer Michael Olestad

For å gi liv til ideen med å vise komfort og mykhet, har vi fått hjelp av designer og stylist Michael Olestad. Michael omtales som en av norsk motebransjes beste designere, og kolleksjonene hans kjennetegnes av håndlagde detaljer og intrikate draperinger. Det var et godt utgangspunkt for å skape maskene.

– Jeg bestemte meg for å lage maskene i habotai silke, som ble dynket i epoxy (tokomponent lim), og drapert til den tørket, forteller Michael.

Begge maskene har et lett og flytende uttrykk, som viser følelsen av mykhet og komfort som omslutter øynene. Den ene har kjølige aquatoner og illuderer fukt, den andre en gyllen fargeskala som minner om UV og sol.

 

 

 

Portretter av toppmodell Sunniva Våtevik

Norske Sunniva Våtevik har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede modeller. Hun har gått visninger for mange av de aller største internasjonale motehusene, og brukes hyppig av toppfotografene i prestisjetunge motemagasiner. Hun jobber mest utenlands, og bildene for Krogh Optikk og ACUVUE® OASYS 1-Day er hennes første prosjekt i Norge på en stund.

Kampanjen består av sterke portretter med direkte blikkontakt, som løftes til et nytt nivå av Sunnivas markante trekk og tydelige tilstedeværelse. Bildene er tatt av fotograf Martin Rustad Johansen.

 

 

Har du opplevd følelsen av virkelig myke og komfortable kontaktlinser?

Hvis ikke, bør du prøve endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day. Virkelig behagelige kontaktlinser gjør hverdagen din som linsebruker bedre enn noen gang, på grunn av både komfort og synskvalitet. I tillegg er linsene enkle både å sette inn og ta ut. Prøv komfortlinsen og opplev forskjellen! Bestill ACUVUE® OASYS 1-Day her.

 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.