ACUVUE® OASYS 1-day

Er du opptatt av kvalitet og komfort? Bruker du briller eller linser? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en banebrytende teknologi som gir helt unik komfort.

Tørre øyne på hjemmekontoret?

Du blunker mye sjeldnere når du jobber ved dataskjermen. Det kan gi tørre og trette øyne. Hvis du er linsebruker og opplever dette, kan vi anbefale ACUVUE® OASYS 1-Day. Les våre råd.

Opplev utsikten i høst – også med skjeve hornhinner

Enda flere har fått øynene opp for norsk natur denne sommeren. Og selv om ferien er over, bør du fortsatt gå på tur.

Trygg linsebruk

Linser er helt trygt når du tar enkle forholdsregler. Ta vare på øynene dine, med råd fra våre erfarne optikere.

OPPLEV UTSØKT LINSETEKNOLOGI

Er du opptatt av kvalitet? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en banebrytende teknologi som gir helt unik komfort. For deg med skjeve hornhinner hjelper linsens Eyelid Stabilised Design til med å sikre at linsene sitter ekstra godt på øyet. Opplev følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser!

Kontaktlinser for deg med skjeve hornhinner

Har du skjeve hornhinner? Opplev følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM har unik teknologi og holder seg stabilt plassert på øyet gjennom hele dagen.

Opplev utsikten

Sommeren blir i Norge i år. Nyt utsikten til flott natur, på fjellet, ved sjøen, i skogen – eller se stjernene fra hengekøyen. Kontaktlinser er helt perfekt på tur.

Har du opplevd komfortsonen med linser?

Har du opplevd følelsen av virkelig behagelige linser? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har unik design, som kan gi en ny opplevelse av komfort. Prøv kontaktlinsene som tar deg til komfortsonen.

Behind the scenes: silkemasker og komfort

Hvordan føles ACUVUE® OASYS 1-Day? Det ville vi illustrere med en iøynefallende kampanje – laget i samarbeid med noen av motebransjens aller største navn. Bli med på fotoshoot!

Kometkarriere

Fotoopptaket for ACUVUE® OASYS 1-Day og Krogh Optikk var Preben Hellebergs tredje noensinne. Kun få dager etter debuterte han på catwalken, for Louis Vuitton, Balmain og Lanvin.

Krogh Optikk + Anne Karine

Krogh Optikk brenner for norsk design. I år har vi med oss Anne Karine Thorbjørnsen på vår nye linsekampanje, som visualiserer den helt spesielle følelsen av ACUVUE® OASYS 1-Day. Kreasjonen er inspirert av kronbladene i en blomst. De myke linjene gjenspeiler de myke linsene.