ACUVUE® OASYS 1-day

Er du opptatt av kvalitet og komfort? Bruker du briller eller linser? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en banebrytende teknologi som gir helt unik komfort.

OPPLEV UTSØKT LINSETEKNOLOGI

Er du opptatt av kvalitet? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en banebrytende teknologi som gir helt unik komfort. For deg med skjeve hornhinner hjelper linsens Eyelid Stabilised Design til med å sikre at linsene sitter ekstra godt på øyet. Opplev følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser!

Behind the scenes: silkemasker og komfort

Hvordan føles ACUVUE® OASYS 1-Day? Det ville vi illustrere med en iøynefallende kampanje – laget i samarbeid med noen av motebransjens aller største navn. Bli med på fotoshoot!

Har du opplevd komfortsonen med linser?

Har du opplevd følelsen av virkelig behagelige linser? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en helt unik kvalitet, som gir en ny opplevelse av komfort. Prøv kontaktlinsene som tar deg til komfortsonen.

Aktive dager, aldri tørre øyne

Ebba og Hennie lever veldig aktivt, og synes linser er mye bedre enn briller. Det aller beste med linsene de bruker nå, er at de ikke blir tørre i øynene selv om linsene er på hele dagen. Derfor er de kjempefornøyde med ACUVUE® OASYS 1-Day.

Kontaktlinser for deg med skjeve hornhinner

Har du skjeve hornhinner? Opplev følelsen av virkelig behagelige kontaktlinser. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM har unik teknologi og holder seg stabilt plassert på øyet gjennom hele dagen.