EyeCandy

Solbriller

Briller

25. mar 2014

Welcome to the Jungle

EyeCandy No 6

Vi ruller ut den grønne løperen for den sjette utgaven av EyeCandy - vårt magasin for trender innen briller og solbriller. Denne gangen har vi valgt å gi magasinet en "grønn tråd" gjennom teamet "jungel", og de dyktige fotografene Hinda Fahre (moteserien) og Catharina Caprino (produktfoto) har fortolket dette på sine særegne måter.

Jungelen er et bilde på det grønne og frodige, det dampende og eksotiske, og nye tanker om miljø er i vinden på flere måter. Vi ser blant annet at flere blir bevisste på å handle kvalitet fremfor kvantitet - holdbarhet fremfor bruk og kast.

Man snakker ofte om begreper som "storbyjungel" og "det er en jungel der ute", og vi ser at også i motebildet hentes det inspirasjon fra jungelen. Det handler om etniske og dyreinspirerte mønstre, skinn og fjær, og plante/blomsterprint. Også fargepaletten er hentet fra naturen i alle regnbuens farger, og strekker seg fra pappegøyens røde, gule og blå, via blomstenes sarte pasteller, til de mer diskrete jordfargene som brunt, sort og grønntoner. For i jungelen er det tross alt noen som ønsker å synes mer enn andre.

Slik er det også for vårens brille- og solbrillemote. Her finnes det noe for enhver, enten du liker det diskrete og klassiske i sort og brunt, eller du ønsker en skikkelig statementsolbrille i sterke farger, pyntet med stener og blomster. Eller kanskje en mellomting?

Uansett håper vi du synes at dette magasinet, i likhet med vårens brille- og solbrillemote, er en fryd for øyet!

Se hele EyeCandy No 6 her