20. mar 2015

Fashion in Motion

Velkommen til syvende utgave av EyeCandy, vårt magasin for trender innen briller og solbriller. Som tema for denne utgaven har vi valgt ”bevegelse” – noe vi synes passer godt til tiden vi lever i og motebildet for øvrig. Sesongene glir umerkelig mer over i hverandre enn før, skriver motejournalist Anja Stang i sin artikkel. Fargersom før var forbeholdt enten den kalde eller varme årstiden, brukes nå hele åretrundt. Vinter-hvitt og sommer-sort? Klart det går!

Som vanlig har vi hatt gleden av å jobbe med to svært dyktige fotografer som begge har fortolket temaet på hver sin unike måte. Fotograf Tove Sivertsen har jobbet med Iris Lie fra Team Models og Silas Henriksen som danser i Nederlands Dans Theater. Sammen har de skapt et vakkert og inspirerende uttrykk i skjæringspunktet mellom dans og mote. Fotograf Catharina Caprino slutter heller ikkeå imponere med kreative tolkninger i sine stillfoto.

Som du snart vil se, favner årets brille- og solbrilletrender alt fra store og fargerike modeller, til enkle klassikere i sort og brunt. Runde glass – både store og små – kom tilbake forrige sesong og vil bli en mer markant trend i år. Du vil også kunne glede deg over mye inspirasjon fra 70-tallet og speilglass i alle regnbuens farger. Og alle Hepburn-fans kan prise seg lykkelige, for de store solbrillene får virkelig sin renessanse. Firkantede, runde eller cateye – glamouren lenge leve!

Uansett hva du liker, tror vi at du finner noe som fanger blikket og interessen din i denne utgaven.

Du kan bla igjennom hele EyeCandy No. 7 her!