kroghoptikk

Krogh Optikk

Linsen som passer perfekt for meg og min livsstil

Jeg glemmer aldri første gangen jeg begynte å bruke kontaktlinser og plutselig kunne se verden helt tydelig uten briller på nesa.

Jeg elsker brillene mine, men noen ganger som når solen skinner og jeg ikke har solbriller med styrke, er det synet jeg må ofre for å beskytte øynene for sol. Dette går selvfølgelig utover både konsentrasjon og fokus, og hodepinen kommer krypende etter all mysingen. Derfor var jeg frelst da jeg prøvde mine første linser – og samtidig kunne ha solbriller på! For meg var dette nærmest en helt ny verden, og jeg følte jeg hadde fått øyekirurgi for det opplevdes som om det faktisk var mitt eget syn som var forbedret, uten noen hjelpemidler. Dog tok det ikke mange timene før jeg kjente kløe og tørrhet i øynene. Selv da jeg slo til med øyedråper føltes øynene fortsatt irriterte og tørre.

 

Rett før jeg dro til Los Angeles tok jeg en hastetur innom optikeren min hos Krogh hvor jeg fikk anbefalt en annen type dagslinse som bedre kunne passe meg og mine sensitive øyne – en linse som heter ACUVUE OASYS® 1-DAY som ikke bare holder godt på fuktighet, men attpåtil inneholder UV-beskyttelse*.

Bestill synsundersøkelse her

Jeg fikk først prøvd linsene da jeg var på plass i Los Angeles. I begynnelsen føltes det noe uvant med de nye linsene, men etter en liten stund hadde jeg helt glemt at jeg i det hele tatt hadde på meg linser.

 

Komfort - hele dagen 

I Los Angeles dro jeg og søsteren min på kunstmuseet LACMA og tilbrakte flere timer på å utforske kunst inne i de forskjellige byggene. Denne dagen var vi heldige med været og bestemte oss for å gå en tur, trekke frisk luft og utforske byen etter det lange museumsbesøket. Jeg hadde utrolig nok klart å glemme solbrillene mine hjemme, men heldigvis var øynene mine UV-beskyttet* av de nye linsene, så da var det ikke stort å bekymre seg over.

 

 

Etter en lang og forfriskende gåtur nøt vi en deilig lunsj på en sjarmerende amerikansk kafe, gikk litt til, stakk innom en helt rosa neglesalong og fikk manikyr og pedikyr mens vi satt i gigantiske massasjestoler. Deretter dro vi tilbake på hotellet, badet, solte oss og leste bok. Vi bestilte oss middag på hotellets private takterrasse, etterfulgt av skikkelig hyggelig filmkveld med hjemmepoppa popcorn – samtidig som vi nøt utsikten over Beverly Hills med en fortryllende solnedgang i bakgrunnen. Det gode liv!

 

 

Etter en nydelig dag la jeg meg med et smil om munnen, og det kriblet i kroppen etter nye opplevelser.

Idet øyelokkene føltes tunge som bly, kom jeg på at jeg fortsatt hadde på linsene, noe jeg helt hadde glemt! Men ikke rart det, for ikke en eneste gang i løpet av den lange dagen – hvor blikket løp løpsk av alle inntrykkene og ikke fikk hvile ett eneste sekund – kunne jeg minnes å ha tenkt over at jeg hadde på meg linser. Jeg gjenopplevde følelsen jeg fikk av min aller første erfaring med linser på øynene og ble nesten litt tatt på sengen over hvor effektive og «usynlige» disse nye linsene var.

 

ACUVUE OASYS® 1-DAY -linsene har gitt meg en slags frihet jeg nærmest er redd for å ta for gitt: Jeg kan ha på linsene når som helst, hvor som helst, under hvilken som helst omstendighet – uten å tenke over det. På flyet, på trening, svømming, i badstua, jobb, sol, regn, kaldt, varmt. Jeg er virkelig superfornøyd, og derfor vil jeg dele min erfaring med andre. Det er viktig å ta vare på øyene sine, og jeg er glad for at jeg endelig fant en linse som passer perfekt for meg og min livsstil. 

 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.

 

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Om synsundersøkelsen

Vi tar øyehelse på alvor og vil blant annet måle trykket i øyet og fotograferer netthinnen din slik at vi kan oppdage eventuelle endringer på et tidlig stadie.

bilag_calendar
Bestill synsundersøkelse
bilag_cart
Bestill linser her

Bestill synsundersøkelse:

online-ikonPå nett

ring-ikonRing 800 57 644

finnbutikk-ikonFinn butikk