Dine kundefordeler hos Krogh Optikk

1. Livslang brilleservice

Som kunde hos Krogh Optikk får du gratis service på brillen du har kjøpt hos oss. Kom innom, så justerer vi brillen din, strammer skruer, bytter neseputer og etterser glassene dine. Dette koster deg ingenting!

Det er viktig å oppbevare brillen i etui når den ikke brukes. Renhold bør helst skje i lunkent vann eller med brillespray/ våtservietter, og glassene tørker du med mykt håndkle/ pusseklut.

2. Tilvenningsgaranti

Dersom du innen 6 måneder etter at du har foretatt en synsundersøkelse og kjøpt brilleglass hos oss ikke klarer å venne deg til dine nye glass, finner vi en løsning som passer bedre for deg. Du får ett par nye glass uten ekstra kostnad innenfor samme pris som første glasspar.

3. Hjelp ved tyveri/brekkasje.

A.Tyveri:
Hvis du blir frastjålet brillen din innen ett år fra bestillingsdato, får du samme innfatning og glass (med samme styrke og kvalitet) mot en egenandel på 25%. Kopi av politianmeldelse må forevises så raskt som mulig etter at tyveriet har funnet sted, og bestillingen iverksettes fra vår side.

B. Brekkasje:
Hvis du har ødelagt brillen din innen ett år fra bestillingsdato, setter vi brillen i samme stand som før uhellet mot en egenandel på 25%. Ødelagt brille må forevises så raskt som mulig etter uhellet, og reparasjonen iverksettes fra vår side.

Garantien ved tyveri/brekkasje kan benyttes én gang etter ovennevnte regler, og vår andel er begrenset til maks kr. 5.000,-. Garantien gjelder hvis du har kjøpt en komplett brille med innfatning og glass, og gjelder ikke salgsvarer, ferdigbriller og pakkeprisserier.

4. Ekstra kundefordeler

Som brillekunde hos oss får du 10% rabatt på solbriller med og uten styrke i inntil 12 måneder etter at brillen er bestilt.

Som linsekunde hos oss får du 10% rabatt på komplett brille (innfatning og glass), solbriller med og uten styrke samt linsevæske i inntil 12 måneder etter siste øyeundersøkelse og linsekjøp.

Rabatten gjelder ikke på salgsvarer, ferdigbriller og pakkeprisserier. Du må selv opplyse om ditt kundeforhold for å oppnå ovennevnte fordeler.

Kjøp nå – med gunstig delbetaling. Mange fordeler med kontokort fra Krogh Optikk.

I alle våre forretninger kan du raskt og enkelt søke om kreditt opptil kr 40.000,-.
Innkjøpsmåneden er alltid betalingsfri. Etter det har du flere alternativer:

1. Betal hele beløpet måneden etter, uten ekstraomkostninger.
2. Del opp beløpet i inntil 12 måneder uten at det påløper renter.
3. Del opp beløpet i inntil 48 måneder med rente, om du ønsker et lavere månedsbeløp.

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?